Hoşgeldiniz  

İLKER BAŞBUĞ MERSİN’E GELİYOR

admin | 30 Ekim 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mezitli Belediyesi’nin davetlisi Eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ oluyor. Başbuğ son günlerde Akşener’in İYİ Parti’sine geçeceği ile gündemdeki yerini koruyor.

CHP’li Mezitli Belediyesi, ilçenin her köşesini Atatürk büstüyle donatmayı sürdürüyor. Atatürkçülüğü büst dikmeyle sınırlandırdığı eleştirilerine maruz kalan CHP’li Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yine bir Atatürk Büstü açılışıyla gündemde. Tarhan’ı gündeme taşıyan ise büstten çok, büst açılışına davet ettiği isim. Bugün Denizhan-2 Sitesi’nde gerçekleştirilecek olan açılışa Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un katılarak, söyleşi gerçekleştireceği bildirildi.

 

İYİ PARTİ-BAŞBUĞ FLÖRTÜ İDDİASI

 

Açılışta davetli olan Başbuğ’un ismi şu sıralar MHP’den ihraç edilerek kendisine yeni parti kuran Meral Akşener’le anılıyor. Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in MHP’de 2011-2015 yılları arasında başdanışmanlığı ve metin yazarlığını da üstlenen Aydınlık yazarı Sinan Baykent, yaptığı flaş açıklamada, İlker Başbuğ’un Akşener’in İYİ Partisi’ne katılacağını söylemişti.

 

Ulusal Kanal’da Halil Nebiler’in Televizyon Gazetesi programına katılan Sinan Baykent Akşener’in partisi için yeni katılımlar olacağını belirttikten sonra, “Ben hatta önümüzdeki süreçte çok büyük bir katılımın da yaşanabileceğini düşünüyorum. Büyük derken nicelik olarak değil nitelik olarak büyük bir katılım. Mesela yarın öbür gün eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ Paşa katılırsa şaşırmasın kimse” demiş ve bu açıklama büyük yankı uyandırmıştı.

 

BAŞBUĞ İYİ PARTİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPACAK MI?

 

Adı İYİ Parti ile anılan İlker Başbuğ, iddialar karşısında suskunluğunu korurken, bugünkü toplantıda konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle