Hoşgeldiniz  

İKTİDAR MEDYASINDAN CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E 2 BOMBA: İŞE ALINANLARIN ÇOĞU TÜRKÇE KONUŞAMIYOR, SEÇER DANIŞMANI OLAN KUZENİNE NE KADAR ÜCRET YAĞDIRIYOR?

admin | 16 Kasım 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in HDP ile işbirliği ve Danışman yaptığı kuzeni Semih Gökaya ile ilgili iddialar bomba etkisi yarattı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nin Yazarı Ersin Ramoğlu, CHP’li Mersin Büyükşehir ile ilgili yeni bomba iddialarla kenti salladı.

CHP’li Büyükşehir’de yaşanan işçi kıyımının ardından kadroların HDP’lilerle doldurulduğunu savunan Ramoğlu, “Adana BŞB Zeydan Karalar’ın PKK ile flörtü eskidir. 2016 yılında Suriye’de öldürülen PKK/YPG’li terörist Fatma Eylem Ataş’ın cenazesine çaktırmadan belediyenin bir aracını vermişti. İşten çıkardıklarının yerine ise HDP’lileri yerleştirdi. Mersin’de ise durum daha da vahimdir… Başkan Vahap Seçer’in PKK’nın partisi HDP ile işbirliği sıkıdır. Belediye iştiraklerine aldıklarının çoğu Türkçe konuşamıyor… Anlayın yani.. MESKİ’ye şuraya buraya böyle bir çok adam aldı” dedi.

“SEÇER, KENDİSİNİ NUSAYRİ CEMAATİNİN ÖNDERİ İLAN ETTİ”

CHP’li Mersin Büyükşehir’de etnik ayrım yapıldığı iddia ediliyordu. Konuyu gündeme taşıyan Ersin Ramoğlu, “Seçer ayrıca kendisini Nusayri cemaatinin önderi ilan etti. Yani adam sıkı bir Esad’çı…” diyerek iddiaları ülke kamuoyunun önüne taşıdı.

DANIŞMAN KUZENLE İLGİLİ BOMBA İDDİALAR:

Adana Baro Başkanlığı seçimini CHP’li Vahap Seçer’e Danışman olduktan sonra kazanan Seçer’in kuzeni Semih Gökayaz ile de ilgili iddiaları köşesine taşıyan Ramoğlu, Gökaya’ın Adana ve Mersin adliyelerinde baskı kurduğunu öne sürdü.

Ramoğlu, “Kuzeni Semih Gökayaz’ı ise danışman yaptı. Adam oradan Adana Baro Başkanlığına seçildi. Gökayaz Adana Barosu’nu yönetirken gölgesi Mersin Barosu’nun üzerinden eksik olmuyor. Adana ve Mersin onun adliyelere baskı kurduğu iddialarıyla çalkalanıyor. Soralım şimdi; CHP’li Seçer’e; Gökayaz’ı belediyenin kaç şirketinin yönetimine soktun? Belediyeye işçi alımından icra takiplerine kadar hemen her işle o ilgileniyor neden?. Kuzen Gökayaz’a bu işler karşılığında ne kadar ücret ödemektesin? Mersin’den milletvekili olacağı iddiaları doğru mudur? Adana Barosunun Mersin Büyükşehirden siyasi ve maddi anlamda nemalanması Adana için bir utançtır. Daha çok sorumuz var; hepsini tek tek soracağız” iddialarını gündeme getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle