Hoşgeldiniz  

İDDİAYA GEL: KIZKARDEŞİNİN ADINA KAYITLI OKUL YERİ İŞARETLİ YERE KAÇAK BİNA DİKİYOR, KİMSENİN SESİ ÇIKMIYOR!

admin | 01 Ekim 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Partili Büyükşehir Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya’nın kız kardeşine ait olan ve imarda okul alanı işaretli arsa üzerine kaçak yapı diktirmesine göz yumduğu iddiaları Mersin’de şok yarattı. Aynı zamanda Toroslar Belediyesi Meclis Üyesi olan AK Partili Yerlikaya’nın kaçak inşaatı için Toroslar Belediyesi’nin harekete geçip, geçmediği de kamuoyunca merakla bekleniyor.

AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya ile ilgili ortaya atılan yeni bir iddia büyük tepki çekti.

Kız kardeşi M.A üzerine Toroslar’da kayıtlı ve imar planında “okul alanı” olarak işaretli yaklaşık 9 dönümlük arsada kaçak yapı yapıldığı ve bunun da Toroslar Belediyesi’nde Yerlikaya’nın nüfuzu kullanılarak sümen altı edildiği iddiası kent gündemine bomba gibi düştü.

9 DÖNÜMLÜK OKUL ALANINA ANTREPO MU YAPILIYOR?

Etrafı konutlarla dolu olan yaklaşık 9 dönümlük alan imar planında “Lise yeri” olarak belirtiliyor. Yerlikaya’nın kız kardeşine ait olan arsanın üzerine antrepoların yapıldığı ve ticari amaçla kullanılacağı iddia edildi.

TOROSLAR BELEDİYESİ KAÇAK YAPILAŞMA İÇİN HAREKETE GEÇTİ Mİ?

Arsada gerçekleştirilen kaçak yapılaşmaya ilişkin şikayetin Toroslar Belediyesi’ne yapıldığı, ancak Toroslar Belediyesi’nde herhangi bir işlem başlatılıp, başlatılmadığı da kamuoyunca merakla takip ediliyor. Toroslar Belediyesi’ne yakın kaynaklar, gelen şikayet üzerine ekiplerin harekete geçtiği ve mühürleme çalışmalarına başladığını öne sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle