Hoşgeldiniz  

İBRAHİM GENÇ, CHP’Lİ İLÇE BAŞKANININ ARACINA HACİZ KOYDURMASININ AHINI MI ALDI?

admin | 17 Kasım 2016 | Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2 Milyon TL’lik borcu ödemediği için makam aracına haciz konulan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’in, bu yılın Şubat ayında kendi partisinin ilçe başkanının aracına “yanlışlıkla” haciz koydurduğu ortaya çıktı.

ozverenhacizahi

CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’in makam aracına belediyenin 2 milyon TL’lik borcu yüzünden haciz kondu. Mersin kamuoyu bu olayla çalkalanırken, CHP’li belediye başkanının kendi partisinin ilçe başkanının aracına da bu yılın Şubat ayında haciz koydurduğu ortaya çıktı.

 

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Özveren’e ait olan bir arsaya istimlak uygulayan Yenişehir Belediyesi, Mahkeme kararıyla bu istimlak karşılığında Özveren’in hesabına 1 milyon TL yatırır. Kamu tarafından temyize gidilen karar, Yargıtay’ca bozulur. Hukuk yolları kapanmadan Özveren’in hesabına parayı yatırarak hata yapan Yenişehir Belediyesi, kararın bozulduğu gerekçesiyle yatırılan 1 milyon TL’yi ilçe başkanı Özveren’den geri ister. Özveren’de Yargıtay’daki dava sürecinin bitmediğini söyleyerek, parayı iade etmez. Yargı sonucunu beklemeyi tercih eden Özveren’e kendi partilisi Belediye Başkanından büyük şok yaşatılır. CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Hüseyin Özveren için haciz kararı aldırır ve ilçe başkanının bindiği şahsi aracına haciz koydurur.

 

Kendi yaptığı yanlışlığı ilçe başkanının aracına haciz koydurarak telafi etmeye çalışan Genç’in başka bir davadan belediyenin makam aracına haciz koydurmasını “Özveren’in ahı tuttu” olarak yorumlayan partililer, “Borçsuz belediye diyerek sadece kendi partilisi değil, tüm Mersin’i yanıltan Başkan Genç, bu olayla partimizi zedelemiştir. Kendi ilçe başkanının arabasına kendi hataları yüzünden haciz koyduran Başkan Genç’in partiye verdiği zarardan dolayı disipline sevk edilmesini istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle