Hoşgeldiniz  

HÜSEYİN ÇALIŞKAN İDDİALARI YALANLADI

admin | 20 Şubat 2017 | Genel, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdman Yurdu eski Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, hakkında çıkan iddiaları yalanlarken, adaylık söylentileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

hüseyinçalışkanmersiniddialarıyalanladı

Sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – 25 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan Mersin İdman Yurdu Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde Mersin Valiliği Dernekler Masası’nın kulüp defterlerini bir ihbarın ardından incelemeye almasının yankıları sürerken, eski Başkan Hüseyin Çalışkan’la ilgili dün internet sitemizde yayınlanan iddiayla ilgili, Çalışkan’dan açıklama geldi.

 

Sansasyonelhaber.net İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez’e açıklamalarda bulunan Hüseyin Çalışkan hakkında çıkan iddiaları yalanladı. Kendisinin her zor dönemde Mersin İdman Yurdu’na sahip çıktığını ve Mersin İdman Yurdu’nun her zaman menfaatini düşündüğünü kaydeden Çalışkan, “Kulüp ne zaman dara düşse bana geldiler, takıma sahip çık dediler. Düşünmeden kabul ettim. Takımın menfaatlerini kendi işimden bile önde tuttum. İşimizi gücümüzü ikinci plana attık, kulüp için uğraştık. Mersin İdman Yurdu Kulübü için 1 kuruşluk katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun” dedi.

 

Yeni dönemde adaylık düşünmediğini söyleyen Çalışkan, “Bakın bana hep teklif geldi. Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız hatta dönemin Bakan ve Milletvekilleri takıma sahip çıkılması gerektiğini, bu nedenle kulübün başına geçmem icap ettiğini söylediler. Bu teklifi ben hep görev addettim. Mersin için bana tevdi edilen bu görevi hep onurla kabul ettim. Elimden geleni yaptım. Benim bu dönem ki açıklamam şöyle oldu; Yine görev verilirse yaparım. Bu sözüm de yanlış yere çekildi. Sizden bu şehrin Valisi, Belediye Başkanı hatta Bakanı bu görevi yap dese itiraz mı edeceksiniz? Yok mu diyeceksiniz? Çünkü bu görevi bana 2 kere verdiler. Ben tekrar söylüyorum, aday değilim. Aday olmak istesem, elimdeki başkanlığı bırakmazdım ki. Genel kurulu ben istedim ve aday olmadım. O dönem sağ olsun, Sayın Ali Tekin bu göreve talip oldu. Şimdi yine bir Genel Kurul var ve ben tekrar söylüyorum, aday değilim. Görev verilirse de bu kent için sorumluluğu her zaman aldım, yine alırım” diye konuştu.

 

Hakkında dün çıkan iddialara da yanıt veren Çalışkan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu tip iddiaları asla kabul etmiyorum. Benim mevcut delegelerle ne işim olur? Aday değilim ki. Kimler delegeymiş, nereye oy verecekmiş ilgilenmiyorum. Beni birileriyle karşı karşıya getirmek için bu tip söylentileri çıkarıyorlar. Maksatlı söylenmiş dedikoduları şiddetle yalanlıyorum. Ben başkanlığı istesem bırakmazdım. Mersin İdman Yurdu bu şehrin en önemli değeridir. Hiçbir zaman yıpratılmasına müsaade etmedim, etmeyeceğim. Hele de benim adım üzerinden bu kulübe zarar verilmesine asla izin vermem.”

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle