Hoşgeldiniz  

HİZMET ETMEK CHP’Lİ BÜYÜKŞEHİR’E GÖRE DEĞİL! ANAMUR BELEDİYESİ, BÜYÜKŞEHİR’İN İŞİNİ YAPMAK ZORUNDA KALDI!

admin | 08 Ağustos 2021 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur’un çöplerinin bir dönem bırakıldığı vahşi depolama alanı olan Kaş Yaylası yolu, CHP’li Büyükşehir tarafından ıslah edilmeyince, ortalığa savrulan çöpleri toplamak görev alanı olmamasına rağmen Anamur Belediyesi’ne kaldı.

Mersin tarihinin hizmet konusunda en başarısız döneminin yaşandığı CHP’li Vahap Seçer döneminde, Büyükşehir’in görev alanına giren yerlerin temizlik ve bakımının ilçe belediyeleri tarafından yapılmaya başlanması pes dedirtti.

Hizmet etmek yerine önceki dönem işe alınan milliyetçi/muhafazakar işçileri işte çıkarmak için harcadığı eforu, Mersin’e harcamayan CHP’li Seçer yönetimi, işleri aksatınca ilçe belediyeleri el atmak zorunda kaldı.

Büyükşehir’in yetkisinde olan Anamur’un çöplerinin bırakıldığı Kaş Yaylası yolu üzerindeki vahşi depolama alanının ıslahının yapılmaması yayla yolunu kullanılmaz hale getirdi. Etrafa dağılan çöpler nedeniyle çevre kirliliği had safhaya varan bölgeyi temizleme çalışmalarına Anamur Belediyesi el attı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “Uzun yıllar çöp depolama alanı olarak kullanılan ve ıslahı yapılmadığı için yıllar içerisinde biriken çöplerin rüzgarla birlikte dağılması ile çevre kirliliği ve kötü görüntü oluşturan Kaş Yaylası Vahşi Çöp Depolama alanında, görev alanımızda olmamasına rağmen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni göreve davet ediyor, eski çöp depolama alanının biran önce ıslah edilerek çevre kirliliğinin önüne geçilmesini temenni ediyoruz” diyerek CHP’li Büyükşehir’i göreve çağırdı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle