Hoşgeldiniz  

HEM ERDOĞAN HEM BAHÇELİ CHP’Lİ BAŞARIR’I YERDEN YERE VURDU

admin | 01 Aralık 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

“Ordu Katar’a satılmış” diyerek toplumun her kesiminden tepki toplayan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a son olarak hem Cumhurbaşkanı Eroğan hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sert sözlerle yüklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde “Türk ordusu Katar’a satılmış” diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır üzerinden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

ERDOĞAN: “SEN BUNU KAPININ ÖNÜNE KOYMAZSAN, BU MİLLET SENİ AFFETMEZ!”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi buradan sesleniyorum: Ey CHP’nin başındaki zat, senin milletvekilin kalkacak, benim Silahlı Kuvvetlerime bu denli hakaret edecek, bu denli edepsizce, alçakça hakaret edecek ve sen bunu kapıya koyamayacaksın. Bak söylüyorum, Mehmetçiğine, askerine bu denli sahip çıkan bu millet, seni asla affetmeyecektir. Bunu bir defa bilesin. Sandıklar da seni affetmeyecektir” dedi.

BAHÇELİ: “TÜRK ORDUSUNA SATILMIŞ DEMEK; UŞAKLIĞIN BEDELİDİR!”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de partisinin grup toplantısında konuştu. MHP Lideri’nin gündeminde de, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın söylediği sözler vardı.

Devlet Bahçeli, bu sözlere partisinin kürsüsünde sert tepki gösterip, Başarır’ın söylediği sözleri eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

“Şiddet seli durmadan, şiddet yangını söndürülmeden gözünü kan bürümüş psikopatlara set çekmeden, kadınlarla ilgili konuşacağımız her konu eksik kalacak, gerçekler ve temenni yetersiz olacaktır. Bir CHP milletvekilinin Türk ordusuna ‘satılmıştır’ demesi, bize göre hesabı sorulması gereken bir şerefsizliktir, kepazeliktir. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne zilletin lekesi sürülemez. Orduya satılmış demek uşaklığın bedelidir. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle