Hoşgeldiniz  

HAYROLSUN, BOZDOĞAN YİNE GÜNDEM: BU KEZ MİLYONLUK ARACIYLA DEĞİL, BELEDİYE’NİN SATILAN ARSASI!

admin | 08 Ağustos 2021 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Tarsus kamuoyunun merak ettiği konuyu Gazeteci Mustafa Erdoğan köşesinden açık açık Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a sordu: “Çok düşük bir fiyata arsanın müteahhide düşük bir yüzdeyle verildiği iddia ediliyor. Başkandan bu konuda açıklama bekliyoruz!”

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan yine bomba iddiayla kent gündemindeki yerini koruyor. 2 yıl önce kendi öz çocuğuna nafaka vermediği için icralık olan Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, Belediye Başkanı seçildikten sonra kendisine 1 Milyon TL’nin üzerinde lüks bir jip almasıyla gündeme gelmişti.

Tarsus kamuoyunun konuştuğu konuyu bu kez de Tarsuslu Gazeteci Mustafa Erdoğan köşesine taşıdı. Tarsus Belediyesine ait Baraj yolundaki arsa satışıyla ilgili kamuoyunda merak edilenleri açık açık Başkan Bozdoğan’a soran Erdoğan, kamuoyunun konuyla ilgili açıklama beklediğini dile getirdi.

Erdoğan, “Belediyeye ait Baraj yolunda bir arazi vardı. Bir müddet evvel bu arazi bir müteahhide verilmiş. Burası nasıl verildi, niçin verildi? Belediye buradan kaç daire alıyor ya da aldı? Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan burada belediyeye düşen daireleri aldı ve sattı. Buralar uygun fiyata satıldı. Tarsus kamuoyu bu konuda bizden bilgi sordu. Ben de bu konuyu buradan Belediye Başkanı Bozdoğan’a soruyorum. Orada daireleri kim aldı? Orası büyük ve kıymetli bir araziydi. Çok düşük bir fiyata arsanın müteahhide düşük bir yüzdeyle verildiği iddia ediliyor. Başkandan bu konuda açıklama bekliyoruz!” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle