Hoşgeldiniz  

HASAN HÜSEYİN İPEK 1 AY SONRA ÇARK ETTİ

admin | 24 Kasım 2016 | Dünya, Genel, Gündem, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdmanyurdu Başkan vekili görevine getirilmesinden 25 gün sonra yönetimini büyük zan altında bırakan bir açıklamayla görevinden istifa eden Hasan Hüseyin İpek geri adım attı.

ipekcarketti

Olağanüstü Genel Kurul’da aday olan Ali Tekin’in yönetim listesinde yer alan İşadamı Hasan Hüseyin İpek, Mersin İdmanyurdu Başkanvekilliği görevini sürdürüyordu. Göreve getirildikten 25 gün sonra yeni yönetimi zan altında bırakan açıklamasıyla istifa eden Hasan Hüseyin İpek’in, bu açıklamasından 1 ay sonra istifa açıklamasında kimseyi suçlama amacında olmadığını savunarak geri adım atması şaşkınlık yarattı.

 

Oysa İpek istifa ederken, “Kurumsallaşmadan bahseden kişiler kapalı kapılar ardında işler yürütünce güven sorunu başlamıştır. Bu sorunun derinliği ayrıca kamuoyunda sorulan ve cevaplandırılmayan konular ile tıkanmıştır” diyerek Kulüp Başkanı Ali Tekin ve yönetimindeki diğer arkadaşlarını büyük zan altında bırakmıştı. 1 ay önce edilen istifanın gerekçesi Mersin camiasında çalkantı yaratmış, Tekin ve yönetimine şaibe ile bakılmasına yol açmıştı.

 

Yönetimi büyük zan altında bırakan bu açıklamadan tam 1 ay sonra Hasan Hüseyin İpek’ten yeni bir açıklama daha geldi. İstifa açıklamasında kimseyi suçlamak istemediğini söyleyen İpek, antrenör konusunda bilgi sahibi edilmediği için istifa ettiğini açıkladı. Zehir zemberek suçlamalara yol açabilecek ifadeler kullanarak istifa eden İpek’in 1 ay sonra çark eden açıklama yapmasını Mersin kamuoyu, “Birilerinin sözüyle hareket etti. Şimdi de hata yaptığının farkında Tekin’e yaklaşmaya çalışıyor” şeklinde yorumladı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle