Hoşgeldiniz  

HAMİT TUNA’NIN HESABINDAN BEĞENİLEN SAHTE TWİTİN ALTINDAN POLİS Mİ ÇIKTI?

admin | 21 Ağustos 2017 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Emniyet Müdürü ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları hakkında iftiralar içeren sahte hesaptan atılan bir twiti Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın beğenmesiyle gündeme gelen twitter hesabının altından “polis” çıktığı iddiası Mersin’de şok yarattı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Genel Sekreter Devran Kutlugün, Basın Yayın Daire Başkanı Hamit Küçükbatır, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Cumhuriyet Savcıları ve bazı gazetecilerle ilgili iftira atan sahte bir twitter hesabı, Emniyet Müdürü hakkındaki iftira içerikli bir twiti Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın beğenmesiyle gündeme gelmişti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Devran Kutlugün’ün de iddiaların ispatı için kendisi hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma istemesiyle sahte twitter hesabının yöneticisi ve ya yöneticileri Mersin kamuoyunca tartışılmaya başlanmıştı.

 

Atılan iftira içerikli twitlerde adı geçen Sabah gazetesi Köşe Yazarı Ersin Ramoğlu’ndan sahte twitter hesabıyla ilgili şok bir iddia gündeme geldi. Bugünkü köşesinde Ramoğlu, sahte hesabın kaynağının soruşturulduğunu ve Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca önemli ipuçlarına ulaşıldığını öne sürdü. Ramoğlu, hesapla ilgili olarak bazı Emniyet görevlilerinden şüphelenildiğini iddia etti.

 

“YAKINDA KELEPÇELENİRLER…”

 

Ramoğlu konuyla ilgili köşesinde şöyle yazdı: “Sahte hesap önüne geleni suçladı. Savcıları bile… Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı da kimliği meçhul hesapla ilgili çok yönlü bir soruşturma açtı. Önemli ipuçlarına ulaşıldı. İşin içinden polis çıktı. Yakında kelepçelenirler.”

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle