Hoşgeldiniz  

HAMİT TUNA “İZİNSİZ” YÜRÜYÜŞE KATILACAK MI?

admin | 28 Aralık 2016 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan ve Valilik tarafından bu yıl da izin verilmeyen Kuvayi Milliye yürüyüşüne Başkan Hamit Tuna’nın katılıp, katılmayacağı merak konusu oldu.

tunayuruyecekmi

Toroslar Belediyesi tarafından 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş Günü dolayısıyla düzenlenmesi planlanan Kuvayi Milliye yürüyüşüne Valilik tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da izin verilmemesiyle ilgili suni gündemin yankıları sürerken, ortaya atılan şok bir iddia Mersin kamuoyunu salladı.

 

Hsmit Tuna’nın Valilik tarafından izin verilmeyen yürüyüşe “katılmayacağı” öne sürüldü. Geçtiğimiz yıl yapılan başvurunun da onaylanmamasına rağmen yürüyüşe katılan Tuna’nın, bu seneki yine “izinsiz” yürüyüşe OHAL dolayısıyla katılmayacağı idda edildi.

 

Sosyal medyada her şeye rağmen yürüyüşe katılacağını dile getiren vatandaşların aksine Başkan Tuna’nın OHAL nedeniyle herhangi bir soruşturmaya uğramamak için yürüyüşe katılmayacağı iddia ediliyor.

 

HAMİT TUNA YÜRÜYÜŞÜN SORUMLULUĞUNU ÜZERİNE ALACAK MI?

 

Başkan Tuna’nın da bu izinsiz yürüyüşe katılmaması iddiaları yürüyüş esnasında meydana gelebilecek olumsuz bir olayda da sorumluluğun kime ait olacağı sorusunu gündeme getirdi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle