Hoşgeldiniz  

GÜNÜN SORUSU: CHP’Lİ CENGİZ GÖKÇEL ZİRAAT ODASINA MÜFETTİŞ DENETİMİNİ ENGELLİYOR MU?

admin | 07 Kasım 2019 | Genel A- A+

Uzun yıllar Mersin Ziraat Odası Başkanlığı görevini yürüten CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’in kurum hakkındaki şikayetler için müfettiş görevlendirilmesini engellediği iddia ediliyor.

Tarım şehri olan Mersin’de Ziraat Odası ile ortaya atılan iddialar şok yarattı. Uzun yıllar Mersin Ziraat Odası Başkanlığı yapan CHP Milletvekili Cengiz Gökçel’in başkanlığı bırakmasına rağmen “emanetçi” koyarak, kurumu idare ettiği söylentileriyle başlayan iddialar, müfettiş engelleme iddiasıyla tavan yaptı.

CHP’li Gökçel, Milletvekili olabilmek için istifa ettiği Mersin Ziraat Odası yönetiminden milletvekili olduktan sonra bile elini çekmediği öne sürülüyordu.

Ziraat Odası’nda yaşanan yönetim düzeyindeki yolsuzluk iddiaları için bazı üyeler müfettiş istemişti. İddiaya göre kurumun denetlenmesi için müfettiş görevlendirilmesi CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel tarafından engellendi.

Gökçel’in son dönemi ve Gökçel sonrasındaki yeni yönetimin özellikle TARSİM paralarının akıbetiyle ilgili müfettiş denetimi için bazı üyelerce girişimde bulunulmuştu.  

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle