Hoşgeldiniz  

GÜNÜN MANŞETLERİ KOCAMAZ’DAN…

admin | 25 Ağustos 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık 22 milyonluk yatırım bedeline sahip olan Gülnar Ilısu içmesuyu inşaatının temeli atıldı.

Gülnar’ın 100 yıllık hayalini gerçekleştirecek olan Ilısuyu İçmesuyu Hattı Temel Atma Töreni’ne Başkan Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Gülnar Kaymakamı Ekrem Güngör, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel,  MHP İlçe Teşkilat Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Gülnar’a sayısız hizmet götüren ve Gülnarlıların gönlüne taht kuran Başkan Kocamaz Ilıusu İçmesuyu Hattı Temel atma Töreni’nde yaptığı konuşmasında “Gülnar Mersin için çok önemli bir yerleşim yeri. Bu dağların çocukları, nöbet tutarak burada beklemeye devam ediyorlar. Biz de diyoruz ki buraları bekleyen Yörüklerimize hak ettiği hizmet verilsin. Gülnar önemli ama Gülnar diğer ilçelerden farklı olarak üç bayramı birlikte kutluyor. Diğer ilçelerimiz Kurban Bayramı ile birlikte Zafer Bayramını kutlarken Gülnar ilçemize bir de su bayramı ekleniyor. Şimdiden Ilusu’dan gelecek o temiz, saf tam sizlere layık su hepiniz için hayırlı olsun. Belediyecilikte 25 yılı tamamlıyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne partimiz aday gösterip huzurlarınıza çıktığımızda Mersin’in bu kadar geri kaldığını, hizmete aç olduğunu bilmiyorduk. Ama gelip gördük ki bu ülkenin gerçek sahipleri, bu vatana her zaman karşılıksız sevgi besleyen insanlar maalesef koskoca bir Cumhuriyet döneminde hak ettiği hizmeti maalesef alamamış” dedi.

 

“BİZİM GÖREVE GELMEMİZDEN MERSİN’İ KENDİ KAFASINA GÖRE YÖNETMEYE ÇALIŞANLAR RAHATSIZ OLDULAR!”

 

Önceki dönemlerde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanının 22 katından fazla bir alana hizmet verdiklerini sözlerine ekleyerek devam eden Başkan Kocamaz, “Şunu özellikle hatırlatmak istiyorum ki bugüne kadar Mersin’i bu toprağın çocukları yönetmedi. 2014’te göreve geldiğimiz andan itibaren Mersin’de kendine göre düzen kuranlar, Mersin’i kendi kafasına göre yönetmeye çalışanlar çok büyük rahatsızlık duydular. Göreve gelmeden önce esas mücadelenin seçimi kazanmak değil, seçimden sonra olacağını biliyorduk. Mersin’ de yanlış kaynayan kemiği önce kırıp sonra yeniden daha doğru şekilde kaynatmak mecburiyetinde olduğumuz bilinciyle hareket ettik. Hasbel kader bugün bu otobüsün direksiyonunda biz varız. Ama Allah’ın izniyle bu otobüs tüm yolcularıyla ilerlemeye daha büyük projelere imza atmaya devam edecek. Vatandaşımız hizmetin en iyisine layık” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle