Hoşgeldiniz  

GÜNEY AFRİKA TANITIMINA İL PROTOKOLÜ PROTESTOSU

admin | 16 Kasım 2016 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO’nun katkılarıyla gerçekleşen FETÖ’nün yeni üssü olduğu iddia edilen Güney Afrika sergisine Mersin il protokolünden kimsenin katılmaması dikkat çekti.

mtsogafrikasergiacilis

15 Temmuz kanlı darbe girişimine kalkışan ve vatandaşlarımız tarafından püskürtülen FETÖ’nün elebaşının ABD’den Güney Afrika’ya kaçacağı devletin en üst düzey yetkilileri tarafından iddia edilirken, Güney Afrika’nın “tanıtımının” Türkiye’de ısrarla ve yoğunlukla yapılması toplum kesimlerinin tepkisini çekmeyi sürdürüyor.

 

Güney Afrikalı Kadınlara 1900’lü yıllarda yapılan cinsiyet ayrımcılığını anlatan 20. yüzyıl Güney Afrikası’nda Kadınların Mücadeleleri Temalı “Gözyaşlarımız ve Zaferlerimiz” fotoğraf sergisi ve “Afrika Heykel Sanatları” sergisi MTSO’nun katkılarıyla Mersin’de gerçekleştirildi. Tüm il protokolünün davetli olduğu organizasyona sadece protokolden Güney Afrika Mersin Konsolosu Numan Olcar’ın ve MTSO Başkanı Şerafettin Aşut’un katılması dikkat çekti. Olcar ve Aşut da ev sahibi vasfıyla organizasyonda yer aldı.

 

Eli kanlı terör örgütü FETÖ’ye kucak açtığı iddiasıyla yoğun bir şekilde suçlanan Güney Afrika’nın tanıtımını sağlayan ve Türk toplumu nezdinde şirin göstermeye çalışılan organizasyona il protokolünün katılım sağlamaması çeşitli yorumlara neden oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle