Hoşgeldiniz  

GÜNDÜZ 2. BÖLGE’DE GECE MEZİTLİ’DE EGEMENLİK KAVŞAĞI İNCELEMELERİNDE

admin | 20 Nisan 2018 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın temposuna yetişilmiyor. Sabah Anamur’da Tour Of Mersin’in startını veren Başkan Kocamaz, gece döndüğü Mersin’de Büyükşehir tarafından hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın temposu parmak ısırtıyor. Neredeyse günün 24 saatini çalışmakla geçiren Başkan Kocamaz’ın temposuna Büyükşehir çalışanlarıda ayak uydurunca bir çok hizmet ve proje hayata kısa sürede geçiriliyor.

 

Sabah saatlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen  ‘Tour Of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu’ Anamur’dan startını vermek için Anamur’a geçen Başkan Kocamaz, ardından Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar etaplarını takip etti. Yarışın ilk etabı Gülnar Yanışlı’da tamamlandı.

 

Anamur ve Gülnar’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve projelerini inceleyen ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Kocamaz gece geç saatlerde Mersin’e döndü.

 

Mersin’e döner dönmez de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hizmete açılacak olan  Egemenlik Kavşağı’nı son halini yerinde inceledi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle