Hoşgeldiniz  

GÜNDEM: TOROSLAR SALDIRISI… BAŞKAN YILMAZ İDDİALARI YALANLADI!

admin | 21 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi’nde gerçekleştiği öne sürülen ve Emniyet’e intikal eden avukata saldırı olayında flaş gelişme yaşandı. Konuya ilgili bir gün sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Yılmaz, iddiaları yalanladı ve Mersin Barosu’nu siyaset yapmakla suçladı.

Dün öğleden sonra bir alacaklının talebi üzerine icra işlemi gerçekleştirmek için Toroslar Belediyesi’ne giden avukata yaklaşık 60 kişilik bir grubun saldırdığı ve icra işleminin engellendiği iddia edilmişti.

Olayın ardından Hastaneden darp raporu alan görevli avukat Emniyet’e geçerek suç duyurusunda bulunmuştu.

Olaydan bir gün sonra açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, iddiaları yalanladı. Yılmaz, “Açık ve net olarak ifade etmek isterim ki, söz konusu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Maalesef, hukuka, ahlaka ve teamüllere aykırı ve siyasi amaçlı bir işleme, ‘avukata şiddet’ gibi hassas bir konu kılıf olarak kullanılmaya çalışılmıştır” dedi.

BARO’YA “SİYASET YAPMA” SUÇLAMASI

Mersin Barosu’nu da siyasi amaç güderek işlem yaptığını öne süren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, “Konunun en üzücü yanı ise, siyaset üstü duruş sergilemesi ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında faaliyet göstermesi gereken Baromuzun gücünün böyle siyasi bir hamlede kullanılmış olmasıdır. Zira hem işlem yapılmadan önce hem de sonra Baro’nun gücü kullanılmıştır. Yıllarını bu mesleğe vermiş bir avukat olarak, iddialar asılsız olsa da böyle bir olayla anılmaktan büyük rahatsızlık duyduğumu tekrar ifade eder, tüm meslektaşlarıma işlerinde kolaylıklar dilerim. Biz dik duruşumuzu devam ettireceğiz. Mersin için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Mersin’de yeni bir siyasi güç denklemi kurma, olumsuz algı oluşturma çabalarını boşa çıkaracağız. Mersin sahipsiz değildir! Toroslar sahipsiz değildir!” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle