Hoşgeldiniz  

GÜLNAR’A DA BAHAR GELMİŞ!

admin | 22 Mart 2017 | Genel, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel renkli kişiliğiyle olduğu kadar taktığı kalpaklarla da dikkat çekiyor. Kış mevsimi boyunca siyah renk kalpak takan Ahmet Günel, Baharın müjdecisi nevruz etkinliklerinde taktığı beyaz kalpakla kreasyon değişikliğine gitti.

Gülnar Belediye Başkanı MHP’li Ahmet Günel, taktığı kalpaklarla ilgi çekmeyi sürdürüyor. 2004 yılında oturduğu Gülnar Belediye Başkanlığı koltuğunu o günden beri kimseye kaptırmayan Ahmet Günel, renkli kişiliğiyle de dikkatleri çekiyor.

 

Kış mevsimi boyunca koyu renk kalpak takan Günel, baharın gelmesiyle kreasyon değişikliğine gitti ve kalpağını beyaza çevirdi. Günel, beyaz kalpağıyla ilk kez Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Nevruz Bayramı etkinliklerinde ortaya çıkarak bir kez daha vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

AHMET GÜNEL KİMDİR?

 

1952 yılında Mersin ‘in Gülnar ilçesine bağlı Tozkovan köyünde esnaf bir ailenin 8 çocuğundan 4. Olarak dünyaya gelen Ahmet Günel, ilkokul eğitimini ardından Kur ‘an Kursunda Kur ‘an-ı Kerim eğitimi almasının ardından İmam Hatip Lisesiyle eğitimini tamamlamıştır.

 

Mezun olduktan sonra Din Görevlisi olarak Tırnak Köyde göreve başlamış ve yenice Köyü, Saray Mahallesinde devam etmiş 25 yıllık hizmetinin ardından emekli olmuştur. Emekli olduktan sonra siyasete atılmış ve 1999 yılında Belediye Meclis Üyesi olmuştur. 2002 yılında dönemin belediye başkanının milletvekili adayı olması dolayısıyla istifa ettiği göreve “Asil Başkan” seçilmiştir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

2004 yılında yapılan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Gülnar Belediye Başkanlığına aday olmuş ve seçimleri kazanarak Belediye Başkanlığı vazifesinin sahibi olmuştur. 2009 yılındaki seçimlerde de tekrar kazanan Günel, aynı başarıyı 2014 seçimlerinde de sürdürmüştür.

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle