Hoşgeldiniz  

GÜLNAR BELEDİYESİ NET: “GELİR ŞU, BORÇ BU…”

admin | 12 Haziran 2019 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Gülnar Belediye Başkanlığı görevine gelen Alpaslan Ünüvar, söz verdiği gibi Gülnar Belediyesi’nin mali tablosunu açıkladı. Başkan Ünüvar, bu bilgilendirmenin her ay düzenli olarak yapılacağını sözlerine ekledi.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, yerel seçimlerde verdiği sözlerden biri olan gelir-gider tablosunun kamuoyuyla paylaşılması konusunu hayata geçirdi. Başkan Ünüvar, Gülnar Belediyesi’nin Mayıs ayı gelir-gider tablosunu belediyenin web sitesinden ve sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

“SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ HER AY DÜZENLİ OLARAK AÇIKLIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “31 Mart yerel seçimlerinde halkımıza söz verdiğimiz Şeffaf belediyecilik adına almış olduğumuz karar doğrultusunda her ay düzenli olarak tahakkuk eden gelir ve giderimizi sizlerle paylaşıyoruz” dedi. Başkan Ünüvar,“Her ay gelir gider hesabımızı belediyemizin web sitesi (http://www.gulnar.bel.tr/), facebook adreslerinden ve belediyemiz panosunda düzenli olarak paylaşıyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışımızdan hiçbir şekilde taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

Açıklanan mali tabloya göre Gülnar Belediyesi’nin Mayıs ayı gelirler toplamı yaklaşık 1 Milyon 50 bin TL olarak dikkat çekti. Belediyenin borçları ise 1 milyon 35 bin TL olarak tabloya yansıdı.

İŞTE GÜLNAR BELEDİYESİ’NN KAMUOYUNA AÇIKLANAN MAYIS AYI MALİ DURUMU

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle