Hoşgeldiniz  

GÖZLER ERDEMLİ’DE… ERTELENECEK Mİ YOKSA ADAYLARA MÜDAHALE Mİ GELECEK?

admin | 18 Aralık 2017 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İl ve ilçe kongrelerinde tek aday isteyen Ak Parti’nin Erdemli teşkilatında aday bolluğu yaşanıyor. Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongre için Genel Merkez’in ne karar vereceği merak konusu oldu.

Ak Parti Genel Merkezi’nin il ve ilçe kongrelerinde tek aday ısrarı olmasına karşın bazı ilçelerde mevcut isimlere duyulan tepkiler nedeniyle kongrelerde adaylık açıklamaları peş peşe geliyor.

 

2 aday olması sebebiyle Gülnar ilçe kongresi ertelenmişti. Anamur’da mevcut başkana karşı aday olan başka bir isim “son dakika ikna edilerek” kongre günü çekilmişti.

 

Erdemli’de ise durumlar biraz daha karışık görünüyor. Mersin’de Ak Parti’nin güçlü olduğu ilçelerin başında gelen Erdemli’de Genel Merkez kongre öncesinde mevcut başkan Mehmet Topçu ile yola devam kararı almıştı. Bu kararın ardından geçtiğimiz hafta açıklama yapan Mustafa Mavi, Cumartesi günkü kongrede aday olacağını duyurdu. Kongreye sayılı günler kala eski ilçe başkanlarından Serkan Tanrıkulu da kongrede aday olacağını açıkladı.

 

Bu gelişme Ak Parti cephesinde bomba etkisi yarattı. Mevcut il yönetiminin ve bazı milletvekillerinin Mehmet Topçu’nun karşısına adaylık açıklayan Tanrıkulu ve Mavi’yi ikna etmek için görüşmeler yaptığı öne sürülürken, Genel Merkez’in Erdemli kongresini de erteleyebileceği iddiası kulislerde yüksek sesle dillendiriliyor.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle