Hoşgeldiniz  

GÖZLER CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DE ÇİFT MAAŞLILARA ÇEVRİLDİ… KILIÇDAROĞLU “VİCDAN BUNU KABUL EDER Mİ?” DİYE SORMUŞTU!

admin | 10 Aralık 2020 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “birden fazla maaş alanlar” çıkışı gözlerin CHP’li Büyükşehir’deki “birden fazla maaş alanlara” çevrilmesine neden oldu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bütçe görüşmelerinde gündeme getirdiği birden fazla yere atanarak maaş alanlar iddiasının ardından gözler bir anda CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesindeki birden fazla maaş alanlara çevrildi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bütçe görüşmelerinde iktidarı kast ederek, “Ama onların bazıları ve bazı adamları, bir maaş değil, iki maaş değil, üç değil, beş maaş alıyorlar. Bu kadar işsizlik varken bir kişinin 5 maaş almasını vicdanınız kabul ediyor mu? Ahlak, vicdan kabul eder mi bunu?” çıkışı yaparak, birden fazla yerden maaş alanlara dikkat çekmişti.

Kılıçdaroğlu’nun bu çıkışının ardından Büyükşehir Genel Sekreteri Olcay Tok ve Seçer’in Danışman kadrosundaki Ertan Liman’ın MESKİ Personel A.Ş yönetim kurulu üyeliğinden maaş aldığı ortaya çıktı.

Göreve geldiği günden bu yana milliyetçi/muhafazakar işçileri haksız ve hukuksuz bir şekilde işlerinden eden CHP’li Seçer yönetiminin, bu kadar işsizlik varken aynı kişilere hem belediyeden hem de şirketler üzerinden para yağdırması büyük tepki çekti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle