Hoşgeldiniz  

GÖZLER ARTIK ANKARA’DA… İL SEÇİM KURULU’NDAN KOCAMAZ’A RET!

admin | 25 Şubat 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Demokrat Parti adaylığına MHP’li Hamit Tuna’nın yandaşlarının itirazlarını değerlendiren İl Seçim Kurulu, 5 itiraz dilekçesini de kabul ederek Kocamaz’a DP ve İYİ parti’den adaylığın önünü kapattı. Kararın ardından Kocamaz, destekçileriyle Seçim Bürosu önünde buluştu

.

Demokrat Parti adaylığına MHP’li Hamit Tuna’nın yandaşlarının itirazlarını değerlendiren İl Seçim Kurulu, 5 itiraz dilekçesini de kabul ederek Kocamaz’a DP ve İYİ parti’den adaylığın önünü kapattı. Kararın ardından Kocamaz, destekçileriyle Seçim Bürosu önünde buluştu. Seçim bürosu önündeki yoğun kalabalığa seslenen Burhanettin Kocamaz, henüz her şeyin bitmediğini YSK’ya başvuracaklarını açıkladı. İşte Kocamaz’ın konuşmalarının satır başları:

“BAĞNAZ BİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMADIK”

“Yaklaşık 6 aydır üzerimize oynanan oyunlar, kumpaslar halen devam ediyor. Bizim tek amacımız var; Mersin’e ve Mersinli’ye hizmet etmek. Biz hiçbir zaman bağnaz bir belediye başkanlığı yapmadık. Mersin gibi nüfus yapısı karmaşık, büyük bir kentte huzur içinde insanları bir araya getirerek hoşgörü ortamını geliştirmek mücadele ettik. Mersin’deki kanunsuzlukları ortadan kaldırmak için uğraştık. Adam kayırmacılık yapmadık. Hiç kimseye bir diğerinden daha yakın durmadık. Mersini bir huzur, barış, kardeşlik şehri yaptık.

“BARONLARLA MÜCADELE ETTİK”

Baronlarla mücadele ettik. Kenti adeta kanunsuzluklar kenti haline getirenlerle mücadele ettik. Dik durduk, eğilmedik, içimizdekini olduğu gibi vatandaşımızla paylaştık. Limanda yapılmak istenen kanunsuzluklara karşı çıktık, balık çiftliklerine karşı çıktık, bizden sonraki nesilleri olumsuz etkileyecek her karara karşı çıktık. Bu kentin geleceğiyle ilgili vatandaşlarımızı olumsuz etkileyen şahısların projelerine karşı çıkmamız birilerini rahatsız etti.

“BU BELEDİYE’DEN APOCU DA ÇIKMAZ FETÖCÜ DE ÇIKMAZ DEDİK!”

30 Mart 2014’ten beri arkamıza birilerini taktılar. KOM’dan dosyalar hazırladılar, kumpaslar kurdular, bu uydurma dosyaları tm önümüze atacaklardı ki, 15 Temmuz başladı. Aynı hainler, FETÖ’cü kriptolar hazırladıkları uydurma dosyaları FETÖ’ye bulaştırmak için başka kumpasa dönüştürdüler. Biz bu hainlerle Tarsus’ta da mücadele ettik. Oradaki kuyruk acılarını buraya taşıdılar. Abdestimizden şüphemiz yoktu namazımızdan da şüphemiz olmazdı. Arkadaşlarımızı tutukladılar, yine haykırdık; ‘Bu belediyede Apo’cu da FETÖ’cü de olmaz’ dedik. Dolayısıyla arkadaşlarımıza metin olun dedik. En sonunda tamamı beraat etti. Bu işin kumpas olduğu ortaya çıktı ve 2 tane emniyet müdürü bir davadan 5,5 ay hapis cezası aldı. Bunlara açılan daha tam 40 dava var.

“GİZLİ TANIK KUMPASÇISINI SUÇÜSTÜ YAKALATTIK”

Tam oradan kendimizi kurtardık derken, bir Gizli Tanık kumpası başladı. Gerek şahsıma gerekse şehrin emniyet müdürüne, savcısına, bürokratımıza iftiralar attı. Onu da suçüstü yakalattık. O da aylarca hapis yattı ama kumpaslar bitmedi. Üstümüze geldiler. Bizi çalıştırmamak için, oluşturduğunuz gönül birlikteliğini yıkmak için oyun üstüne oyun kurdular.

“TOROSLAR’DAN BAŞLAYAN FİTNE GENEL MERKEZE GİTTİ”

Toroslar’dan başlayan fitne genel merkeze gitti. Bizi aday yapmadılar. Biz belediyeciyiz, yıllardır belediye nasıl yönetilir biliriz. Sustuk. Bütçe hazırlanmalıydı, kent bütçesiz kalamazdı. Bütçe sıkıntısı olmasın diye sustuk. Bütçe çıktıktan sonra da önümüz kesilmişti, 805 muhtarın desteği ve isteği ısrarı ile MHP ile koptuk İYİ Parti’den aday olduk. Bu dönem hiç olmazsa Metroyu, Müftü Deresi ilgili projeyi hayata geçirmek istedik. Maalesef Mersin’in tamamında insanlara verdiğimiz hizmetler birilerini rahatsız etti. Cumhuriyet tarihi boyunca kentte çözülmemiş tüm sorunları çözdük. Devletin 96 yılda yapamadığı 5 bin 500 kilometre sadece kırsalda asfalt yaptık. Dolayısıyla yıllarca eksikliği hissedilen arıtma tesislerini hayata geçirdik.

“BARONLAR ŞİMDİLİK GALİP GELDİ”

Tabi ki vatandaşımız yaptırdığımız bütün anketlerde bizi beğeniyordu. Ama dediğim gibi baronlar galip geldi. Bizim önümüz kesildi. İYİ Parti’deki satılık hainler birilerinin kuklası olarak aday ettirmediler. Demokrat Parti’den aday olmaya karar verdik. Ama bu kirli el orada da boş durmadı ve tabi en son kararı YSK verecek ama yine birilerinin kripto oyunlarına geldik. Allah büyük. Allah doğrularla beraber biz önümüz kesilse de kesilmese de doğru bildiğimiz yolda devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemle ilgili lafla değil, hazırlattığımız projelerle halkın karşısına çıkıyorduk. Yine de paylaşacağız. YSK’da da aynı karar çıkarsa aday olan arkadaşlara teslim edeceğiz sonuna kadar takipçisi olacağız.

“BU KENTE ALLAH ÖMÜR VERDİĞİ SÜRECE HİZMET EDECEĞİZ”

Mersin yerinde duruyor, biz de yerimizde duruyoruz. Bu kente Cenab-ı Allah ömür verdiği sürece hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz devletimize güveniyoruz, bağımsız yargıya güveniyoruz. Bir tek isteğimiz var, başvuruları hukuka uygun şekilde incelesinler.

“PROVOKASYONLARA GELMEYİN!”

Bugüne kadar verdiğiniz destekler için, çektiğiniz emekler için hepiniz ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi sakin olmaya, aranıza girerek fitne fesat sokmak isteyenlere fırsat vermemeye davet ediyorum. Bize bu yakışır. Biz sadist değiliz. Başkaları gibi demokrasi dışı yollara tevessül edemeyiz. Bizim bir duruşumuz var. Açık ara önde olduğumuz kazanacağımız bir seçim bir şekilde elimizden alınmaya çalışılıyor. Demokrasi Mersin’de yara aldı. Bu kara leke olarak tarihe  geçecek. 50 yıldır bu ülkeye hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Demek ki siyasette bizim daha çok pişmemiz gerekiyor. Biz Allah’ın izniyle 50 yıl da hizmet etsek hak yoldan, Atatürk’ten ve Cumhuriyet’ten ayrılmayacağız.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle