Hoşgeldiniz  

GÖZLER AK PARTİLİ EKMEKÇİ’DE… KONUŞMASININ DEVAMINDA NE VARDI?

admin | 17 Mayıs 2020 | Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Bugün gerçekleşen Olağanüstü Meclis Oturumunda kürsüdeki konuşması engellenen AK Parti Grup Başkanvekili Mevlüt Ekmekçi, yaşananlara twitter hesabından sert tepki gösterdi.

CHP’li Vahap Seçer’in görevinin 13. ayını tamamladığı günlerde Meclisi olağanüstü oturuma çağırarak daha önce aldığı 164 Milyon TL’nin üstüne istediği 250 Milyon TL’lik borçlanma talebinin reddedildiği toplantıda kürsüde konuşurken, CHP’lilerin tepkisi nedeniyle konuşması yarıda kalan AK Parti Grup Başkanvekili Mevlüt Ekmekçi, tepkisini twitter hesabından gösterdi.

Ekmekçi, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin pandemideki başarısını, Şehir Hastanelerinin önemini kavrayamayan CHP zihniyeti, bugün bu gerçekleri söylememizi hazmedemedi. Daha konuşmamıza bile tahammül edemeyen CHP zihniyeti, ne zaman utanacaksınız?” diyerek Meclis oturumunda CHP’lilerin yarattığı demokrasi katline tepki gösterdi.

EKMEKÇİ’DEN İLK SALVO ŞEHİR HASTANESİ’NE KARŞI ÇIKANLARA

Meclis’teki konuşmasına korona virüs salgınında Türkiye’nin başarılı bir sınav verdiğini aktaran AK Partili Ekmekçi, sağlanan bu başarıdan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür ederek başlamıştı. Ekmekçi’nin, “Şehir Hastanelerinin yapımına karşı çıkan bazı beyinler, bu salgının ardından fikirlerini değiştirmişlerdir umarım” demesiyle CHP sıralarından ilk homurtular gelmeye başladı.

İŞÇİ KIYIMI DEDİ, CHP’LİLER AYAĞA FIRLADI!

Konuşmasının devamında CHP’li Büyükşehir yönetiminin milliyetçi-muhafazakar işçiler üzerindeki kıyımına dikkat çeken Mevlüt Ekmekçi, “İşçi sayısı bahane edildi. Çok maliyet denildi. Şişirilmiş kadrolar denildi. Haksız ve hukuksuz bir şekilde özellikle de cımbızla seçilmiş gibi milliyetçi-muhafazakar görüşe sahip işçiler işlerinden edildi. Performans düşüklüğü bahanesiyle tazminat hakları ve işsizlik maaşları gibi hakları ellerinden alınarak maalesef işsiz bırakıldılar. Bağımsız mahkemelerimiz Büyükşehir’e dava açan hemen her işçiyi haklı buldu. Tazminat ödemeye idareyi mahkum etti. Bu tazminatlar yüzünden Mersin’in daha ne kadar zarar girdiğini bilmiyoruz henüz” demesinin ardından Meclis’te bir anda ortalık karıştı. Ayaklanan CHP sıralarının ardından Vahap Seçer de tepki gösterince sinirlenen Ekmekçi, “Ret veriyoruz” diyerek kürsüden inmişti.

Şimdi tüm Mersin kamuoyu, Ekmekçi’nin konuşmasının devamını merak ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmeye başlayan Ekmekçi’nin eğer konuşmasına müsaade edilseydi salondaki atmosferin nasıl olacağı da siyasi kulislerde konuşulan konuların başında yer alıyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle