Hoşgeldiniz  

GÖZ GÖRE GÖRE 1 CAN GİTTİ… BÜYÜKŞEHİR’İN İHMALLER ZİNCİRİ BİR CANA MAL OLDU!

admin | 15 Mart 2020 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mezitli Viranşehir’de meydana gelen yangın yaşanan rezalet bir insanın canına mal oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin ihmal zinciri vatandaşların gözü önünde yardım isteyen çaresiz bir vatandaşın ölümüne sebep oldu.

Mezitli İlçesi Viranşehir Mahallesi’nde bulunan 13 katlı Doğa Plaza Apartmanı’nda meydana gelen yangında bir kişinin göz göre hayatını kaybetmesi sadece Mersin’i değil, Türkiye’yi yasa boğdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ihmallerinin sebep olduğu bir vatandaşın ölümünde yaşanan yanlışlar, CHP’li Vahap Seçer’in siyaseten işçi çıkarması en önemli yanlış olarak ortaya çıktı.

Yetişmiş tüm elemanların gerekçesiz ve sırf siyasi düşüncesinden dolayı işlerine son verilen itfaiye erleri, yanlış ekipman gönderilmesi ve daha bir çok sebep, bir vatandaşın canına mal oldu.

İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN ÖLÜME YOL AÇAN İHMALLER ZİNCİRİ

Sahada olması gereken 3 amirden sadece 1 amir Mezitli’deki yangına gitti.

Önceki dönemde alınan şişme yatak, olay yerine götürülmedi.

Yine önceki dönemde alınan 54 metrelik araç yerine, 18 metrelik küçük araç kullanıldı. Oysa ihbarda 8. katın belirtildiği görgü tanıklarınca dile getiriliyor.

Elemanlar tecrübesiz. Geçmiş dönemde yetiştirilen itfaiye erlerinin siyaseten işten çıkarılması ve tecrübesiz elemanların itfaiye alınması bir cana mal oldu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle