Hoşgeldiniz  

GİZLİ TANIK SUÇÜSTÜ YAKALANDI

admin | 06 Ekim 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Aylardır twitterda Mersin Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreteri, Daire başkanları ve saygın isimleri hakkında iftiralar atan, hakaretler eden “Gizli Tanık” Rumuzlu kullanıcının yakalandığı öne sürüldü.

Sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – Mersin’de Cumhuriyet Başsavcısı, Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanı, Genel Sekreteri, Daire Başkanları ve çok sayıda saygın işadamı ile gazeteciler hakkında iftiralar atan gizli tanık rumuzlu twitter kullanıcısının yakalandığı öne sürüldü.

 

Gizli Tanık rumuzlu kullanıcının dün gece twittleri atarken suçüstü yakalandığı iddia edildi. Gizli Tanık rumuzlu kullanıcının tek kişi olmadığı organize olmuş bir ekip olduğunu da Emniyet güçlerinin tespit ettiği ve dün gece yarısı şok bir operasyonla 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdikleri öne sürüldü.

 

İlk operasyon twittlerin atıldığı adrese gerçekleşti. Burada twitter kullanıcısı tam twit atarken suçüstü yakalandı. Twitleri atan kişinin 31 yaşındaki B.G olduğu anlaşıldı. Teknik işleri halleden B.G’nin direktif aldığı, ne yazacağını söyleyen kişi de orada tespit edildi.

 

B.G’ye yazılanları atan kişi ise şok yarattı. B.G’ye direktifleri veren kişinin Gazeteci Mustafa Göktaş olduğu tespit edildi.

 

Bunun üzerine Mustafa Göktaş’ı da gözaltına alan Emniyet Güçleri, iki zanlıyı da sorgulanmak üzere Emniyet’e götürdükleri bildirildi.

 

NOT: HABERİN KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMASI YASAKTIR!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GİZLİ TANIK SUÇÜSTÜ YAKALANDI için 8 Yorum

  1. eftelya dedi ki:

    ahlaksız herif. adı geçen herkesin suş duyusunda bulunması lazım. mersinin yüz karaları bunlar.

  2. bu adam boş biri değil bu adam kimi yazdıysa mersin için iyi şeylere vesile olmuş insanları karaladı. karalanan insanlar meyve veren insanlardır. Allahın laneti bu pislik adam ve ekibinin üzerine olsun.

  3. kadir tekinalp dedi ki:

    boş boş konuşma affedilir değilmiş az bile yapmış. adama iftira atacaksın yok pkk yok feto diyeceksin, adamdan ne istediler adam kimleri yolladı bu şehirden haberin varmı konuşuyorsun, hem sen kimsin ki burdan afişe ediyorsun o an yaşananları

  4. mehtap arıcı dedi ki:

    bu tür oyunlar maalesef hep oluyor. önemli olan er yada geç yakalanıp ciddi bir şekilde cezalandırılmasıdır. ismi geçen büyüklerimizin hepsinin davacı olması gerekiyor.

  5. Esra ceylanlı dedi ki:

    Pislik bir adam bu konuşurken bile ağzı dolu konuşurdu mesnetsiz Macit Özcan’a yalakalık yapan birisi. İşyerinde yatıp kalkan kalitesiz birisi. Bende gördüm yediği dayakları çığlıklarını, adam resmen hakkını veriyordu, ellerine sağlık kardeşim.

  6. Murat Yanpar dedi ki:

    Kuş 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de yakayı ele verir.

  7. Ekol Türk dedi ki:

    Elime geçse ben de benzetirdim eline sağlık kim dovmusse… onun yüzünden bir günahı olmayan bir insanin başı yandı. Kirli pislik ve acımasız insanlara merhamet ve adalet istemek suça teşvik gibi geliyor bana

  8. İlhan taş dedi ki:

    B.G Isimli Şahıs Dediğiniz Adam Hepinizden Fazla ADAM,dır Ve Maruz Kaldığı Iftiralardan Kurtuldu Şimdi Sizi Kim Kurtaracak Yalan Yanlış Bilgilerinize Attığınız Çamur Şimdi Size Yol Şu Elektrik Olarak Dönecek Bu Haberinizin Kaynağı Kimse Hesap Verecek

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle