Hoşgeldiniz  

GİŞEDE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN MAHSUN’A TÜRE’DEN İNANILMAZ KIYAK!

admin | 01 Şubat 2017 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, kaş yapayım derken göz çıkardı. Mahsun Kırmızıgül’ü PKK destekçisi ilan etti, filmini Anamur’da yayınlatmadı. Kendi reklamını yaparken, Mahsun’un gişede rağbet görmeyen filminin promosyon çalışmasına en büyük destek oldu!

türemahsunfilmiyasak

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir türlü toparlayamadı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin püskürtülmesinden hemen sonra Anamur Cumhuriyet Savcılığı’nca gözaltına alınan ve darbe destekçiliği suçlamasıyla ifade veren MHP’li Türe, şimdi de Mahsun Kırmızıgül’le gündeme geldi.

 

Mehmet Türe, Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolde oynadığı ‘Vezir Parmağı’ filminin ilçedeki sinemada oynatılmasına izin vermeyeceğini açıkladı.

 

Emekli Yüzbaşı olan Belediye Başkanı Mehmet Türe, sosyal medya hesabından ‘Ben olduğum müddetçe, Mahsun Kırmızıgül gibi birinin ‘Vezir Parmağı’ filmi ve benzerleri asla Anamur sınırlarında gösterime giremez. Film Belediye Sinemamızdan iptal edilmiştir’ yazılı bir paylaşımda bulundu. Türe’nin bu uygulaması bir anda ülke gündemine oturdu.

 

MAHSUN İSTESE BU REKLAMI YAPAMAZDI

 

Ana haber bültenlerinde ilk haberler arasına giren Türe bu çıkışıyla, gişede sürünen Kırmızıgül’ün son filminin reklam çalışmasına da bu hareketiyle büyük katkı sağladı. Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi Vezir Parmağı, gala gecesinden itibaren sinema eleştirmenlerin yoğun eleştirisine maruz kalmış, gişede seyirci de filme ilgi göstermemişti. Şimdi bu film, Türkiye’de merak edilen filmler listesinde 1. Sıraya yerleşti.

 

 

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GİŞEDE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN MAHSUN’A TÜRE’DEN İNANILMAZ KIYAK! için 2 Yorum

  1. isimsiz dedi ki:

    Değerli yorumcumuz, her görüşe eşit mesafede durmakla birlikte; hakaret, küfür, aşağılama vb. içeren, toplumsal hassasiyetleri zedeleyici nitelikteki yorumları yayınlayamıyoruz. Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz…

  2. Tahsin Guclu SIMSEK dedi ki:

    Bu icraatlariniz habercilik anlayisiyla bagdasmaz, bunlar ancak siyasetteki beceriksizliklerinizin belden asagi vurumudur. Secimle deviremediniz bu yollara basvurmaktan baska careniz kalmadi. Kisacasi bunlar caresizlik cirpinislariniz. Iddialariniza tek tek cevap vermek isterdim ama bu kafa yapisinda olanlara gerek yok. Sizin kendi iradeniz yok cunku, yap derler yaparsiniz, buna da “habercilik anlayisi” dersiniz. Akli basinda olan herkes gercekleri biliyor. Yaptiginiz haberler incelenmekte olup suc teskil eden her haberiniz icin gerekli yasal islemler, gazetenizin tum yetkilileri icin, derhal baslatilacaktir. Dogru durust haberler yapmaniz temennisiyle…

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle