Hoşgeldiniz  

GENEL KURULU TARAFTAR İPLE ÇEKİYOR! – 2

admin | 09 Şubat 2017 | Genel, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin İdmanyurdu camiası 25 Şubat’ta yapılacak Genel Kurul’a hazırlanıyor. Ortaya konulan raporlara göre senelerce içi boşaltılan kulüp, son 4 aylık dönemde borçlarının bir kısmını öderken, kalan kısmını da yapılandırdı. Alt yapı için ciddi yatırımlar yapıldı. 25 Şubat’ta gerçekleştirilecek kongrede gelecek yeni yönetim, bu dönemde yapılan doğru işleri devam ettirirse kulüp geleceğe daha güvenle bakmaya başlayacaktır. 

genelkurul25eskiyönetim

900 gündür kapalı olan transfer tahtasının açılması için gerekli kaynak Başkan Ali Tekin tarafından aranırken, diğer taraftan As Başkan Karak, başta bugüne kadar alt yapıdan futbolcu yetişmemesi sorununa ilave, taraftar, alt yapı hocaları, İddaa, idari personel, çalışanlar, takımdan çalışmadan maaş alanlar, takımı haksız borçlandıranlar, kamplara giden kalabalık alakasız kişiler, gereksiz ödemeler gibi sayısız sorunla uğraştı.

 

Bu yönde çok ciddi bir mesafe alındı. Neredeyse on yıldır yapılmayan bir altyapı ve yeni yapılanma çalışması yapıldı. Yani kulübün gelecek yılları garanti altına alınmaya başlandı.

 

Artık bu Kulüp kendi futbolcusunu kendi yetiştirebilecek.

 

900 gündür transfer tahtası açılmayan ve sayısız usulsüzlük, yolsuzluk iddiaları varken sesini çıkarmayanlar ve bunların bir kısmı da kulüpten nemalananlar yeni yönetimin önünü kesmek, çalışmalarını engellemek için inanılmaz bir çaba gösterdiler ve bir karalama kampanyası yaptılar.

 

Bunun sonucunda da kentten hiç kimse ne maddi ne de manevi destekte bulundu. Belki de az bir parasal destekle takım düze çıkabilecekti.

 

4 aylık sürede hesaplar incelendiğinde hiçbir borçlanmanın olmadığı, hiçbir fazla ödeme yapılmadığı ve kulübün hiçbir şekilde zarara uğratılmadığı da hesaplara bakıldığında ortaya net bir şekilde ortaya çıktı.  Kulübün borçları bu 4 aylık dönemde hiçbir şekilde artmamış bilakis 11 milyon TL’ye yakın bir ödeme yapıldığı da gözlendi.

Bu dönemde futbolcuların ve çalışanların alacakları ödendi.

 

Eskiden kalan uçak bileti, araç kiralama vb. esnaflara olan borçlar ödendi.

 

En başta artık MİY konuşulmaya, sorgulanmaya, hesap sorulmaya başlandı. Yıllardır, yapılanmayan, alt yapısı olmayan, bir dikili ağacı bulunmayan unutulmuş, gündemde bulunmayan bir asırlık şanlı bir kulüp tekrar ayağa kaldırılmak için çalışılmaya başlandı. .

 

Büyükşehir Belediyesi çok önemli bir destekte bulunmuş, futbolcular için önemli bir çalışma ve kalma yeri hazırlarken, yeni tesis için de yer bulundu ve inşaatı için çalışmalara başlandığı bildirildi.

 

Bu süreçte Kulübe gelir getirecek bir takım çalışmalarda bulunulmuş, Bakanlıklarla görüşülmüştür.

 

Sonuç olarak tahta açılmamış ama 4 ayda Mersin İdmanyurdu’nun belki de yıllardır biriken sorunları çözülmeye başlamış, bir kulüp olma yoluna adım atılmış ve gelecek için ümit vermeye başlamıştır.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle