Hoşgeldiniz  

GENEL KURULU TARAFTAR İPLE ÇEKİYOR! – 1

admin | 07 Şubat 2017 | Genel, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

92 yıllık koca çınar Mersin İdmanyurdu, 25 Şubat’ta yapılacak Genel Kurul’a hazırlanıyor. 900 gündür transfer tahtası kapalı olan ve her geçen gün borç yükü katlanan kulüpte, sorumluların rahatlıkla dolaşması taraftarı çileden çıkarıyor.

miydeğerlendirmekongre

900 gün transfer tahtası açılamayan, borç batağı içerisinde, neredeyse kayyuma gidecek olan Mersin İdmanyurdu’nu Ali Tekin ve bir grup Mersin sevdalısı gövdelerini taşın altına koyarak kurtarmaya çalıştılar.

 

Kulübün içerisinde bilinen belki 50 farklı sorun var derken nerdeyse 150 yeni sorun ortaya çıkması bütün planları alt üst etti.

 

Bir süre sonrada 76 milyon olan borcun 100 milyon TL’yi aşkın, transfer tahtasını açmak için gerekli bedelinde 11 değil 20 milyon olduğu ortaya çıktı.

 

Daha ilk günde yönetim gücünün yeteceğini, üstesinden geleceğini düşündüğünün kat kat fazlasıyla karşılaştı. Bu büyük sorunu gören yönetimdeki kişilerin bazıları daha ilk başında ayrıldılar.

 

Sonunda Kulüp Başkanı ve As Başkan ve yanlarında birkaç kişi ile yalnız bırakıldılar.

 

Bu durumda Başkan Ali Tekin tahtayı açmak ve futbolcuların paralarını ödemek için tamamen finans bulma çalışması yaptı. Tüm bu süre boyunca İstanbul, Ankara, Mersin arasında mekik dokudu. Para bulmak için her kapıyı çaldı. Sayısız görüşme yaptı.

 

Başkan bu çalışmayı yaparken As Başkan Mahmut Karak da kulüp içerisinde akla gelmeyecek ve her gün yenileri ortaya çıkan sorunlarla uğraştı.

 

Başkanın yeterli olmasa da önemli miktarda bir para bulduğunu söylemeliyiz. Tahmin edilenin üzerinde bulunan bu para aslında transfer tahtasının açılmasına ve futbolcu borçlarının bir kısmına yetiyordu.

 

Ali Kahramanlı eğer bu paralar üzerindeki haczi kaldırsa idi, sorun çözülecekti. Tüm görüşmelere, ricalara rağmen bu gerçekleşemedi.

 

Yönetim, çalışmalarında başarılı olmuş gerekli parayı bulmuş fakat eski yönetimin hacizlerine, takımın başarısız olmasını isteyen MİY düşmanlarına ve bu kentin başarısını istemeyen önemli kent dinamiklerine karşı duramamıştır.

 

YARIN: 4 AYLIK DÖNEMDE BÜYÜK BORÇLAR ÖDENDİ

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle