Hoşgeldiniz  

GENÇLİK MERKEZİ OCAK 2019’A YETİŞİYOR

admin | 15 Nisan 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her alanda yardımlarını sürdürdüğü gençlere yönelik yeni bir proje daha hayata geçiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her alanda yardımlarını sürdürdüğü gençlere yönelik yeni bir proje daha hayata geçiriyor. Küçük Çarşı’ya yapılacak yeni Gençlik Merkezi’nin müjdesini veren Büyükşehir Belediyesi, merkezin inşasına önümüzdeki hafta başlıyor.

 

Akdeniz İlçesi Küçük Çarşı mevkiinde yer alan projenin yapımına başlayan Büyükşehir Belediyesi, gençlere hobilerini gerçekleştirebilecekleri, kendilerini eğitip, yeni arkadaşlar edinebilecekleri ve güzel vakit geçirebilecekleri yeni bir merkez inşa ediyor.

 

Gençlik Merkezi olarak planlanan ve 4 bin 696 metrekare alanda, 5 katlı merkezde gençler için kendilerini geliştirebilecekleri pek çok atölye bulunuyor.

 

Kitapsever gençler için kütüphanenin, resim atölyesinin, el sanatları atölyesinin, el becerilerini sergileyebilecekleri sergi alanının ve daha pek çok hobi alanının yer aldığı merkez tamamlandığında, gençleri bir araya getirecek ve kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak.

 

FOTOĞRAF VE MÜZİK TUTKUNLARI BU MERKEZE UĞRASIN

 

Gençler için her şeyin düşünüldüğü merkezde, fotoğraf ve müzik tutkunu gençlerde unutulmamış. Fotoğrafçılık atölyesinin ve konservatuarın yer alacağı merkezde sanat tutkunu gençler bu alanda kendilerini geliştirebilecekler.

 

Konservatuar salonunun da olacağı merkezde yeni yetenekler kendilerine yer bulabilecek. Konferans salonu, seminer odası, öğretmenler odası, seramik ve cam teknikleri odası, ses kayıt odası, müzik atölyesi, bilgisayar sınıfı, kafeteryanın da aralarında olduğu pek çok alanı bünyesinde barındıran bu merkezi,  gençler çok sevecek.

 

Sözleşme bedeli 7 milyon 928 bin TL olan ‘Gençlik Merkezi Projesi’ 2019 yılının ilk ayında tamamlanmış olacak.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle