Hoşgeldiniz  

“GAZETECİLER ŞEHİTOĞLU VE GÖKTAŞ’IN BELİRTİLEN TARİHTE DURUŞMA SALONUNDA HAZIR BULUNDURULMALARINA…”

admin | 06 Temmuz 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Günlerdir sansasyonelhaber.net’in “yalan haber” yaptığı gerekçesiyle bazı haberlerine erişim engeli kararı alındığını söyleyerek resmen yanlış bilgilerle kamuoyunu bir kez daha yanıltan Vahap Şehitoğlu’na “yalanın belgesini” sunmayı bir kamu görevi kabul ediyoruz.

Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Büyükşehir FETÖ davasında tanık olarak beyanları alınacağından 29 Eylül’deki duruşmaya getirilmeleri için karar alınması, Gazeteciler Vahap Şehitoğlu ve Mustafa Göktaş’ı iyice tedirgin etmiş olacak ki, konuyla alakalı haberin sansasyonelhaber.net’te yayınlanmasına koşarak “erişim engeli” kararı aldırttılar. Bu erişim engeli kararının gerekçesini de “yalan haber” olarak lanse ettiler. Halbuki erişim engeli kararı yalan haberden dolayı verilmemişti.

 

ERİŞİM ENGELİ KARARI NASIL VE NEYE GÖRE VERİLİR?

 

Erişim engelleme kararları bir ceza değil, tedbir niteliğindedir. Erişim engelleme kararları, kararın adli makamlar tarafından verilmesi durumunda yargısal, idari makamlar tarafından verilmesi durumunda ise karar idari tedbir niteliğini alacaktır. Koruma tedbirleri, yargılama süresince eski durumu yaşatmak ve verilecek kararın yerine getirilebilirliğini sağlamak için kullanılan geçici nitelikte araçlardır.

 

MADEM “YALAN” YAZIYORUZ GÖKTAŞ VE ŞEHİTOĞLU’NU NEDEN MAHKEMEYE ÇAĞIRDILAR?

 

Büyükşehir FETÖ davasının 3. Oturumunda Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın tanık olarak verdiği ifadesindeki önemli noktaları haberleştirdiğimiz haberlere erişim engeli kararlarını peş peşe aldıran Mustafa Göktaş, Haldun Haşmet Aysan, Vahap Şehitoğlu ve eski İstihbarat Şube Müdürü U.F.S. sürekli olarak “yalan habere mahkeme dur dedi” başlıkları atarak, erişim engeli kararlarını gerekçeleri noktasında kamuoyuna “yalan” bilgi verdiler.

 

Kocamaz’ın ifadesini haberleştirdiğimiz habere “yalan haber” diyen Şehitoğlu’nun Mahkeme’nin 29 Eylül’de gerçekleştirilecek olan oturumuna ne gerekçeyle çağrıldığını da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Eğer bizim yaptığımız haberler yalan ise, Şehitoğlu ve Göktaş neden Mahkeme’ye çağrıldı? Mahkeme’de resmi ifade veren Kocamaz’ın açıklamalarını haberleştirdiğimiz haberden neden rahatsız oldunuz? Kocamaz’ın ifadesinde kumpas kurduklarını iddia ettikleri isimlerin ve buna tanık olarak gösterdiği Alican Özbayrak’ın Mahkeme’ye çağrıldığının haberine de yalan diyen Şehitoğlu’na gördüğü ama kamuoyunu yanıltmak için “sakladığı” belgeyi de yayınlıyoruz.

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle