Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… TOROSLAR BELEDİYESİ’Nİ HACZE GİDEN AVUKAT DARP EDİLDİ

admin | 20 Eylül 2019 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar Belediyesi’nden alacağını tahsil edemeyen bir alacaklının talebi üzerine icra kararı aldıran avukatlar Toroslar Belediyesi’nde icra işlemlerine başladı. İcra yapılmasına karşı çıkan Belediye personelinin alacaklının avukatını darp ettiği iddiası kent gündemine bomba gibi düştü.

Toroslar Belediyesi’nden alacağı olan Serkan Reklam, alacaklarını tahsil edemeyince işi icraya taşıdı. Alacaklının avukatı aynı zamanda Mersin Barosu Başkanı olan Bilgin Yeşilboğaz’ın hukuk bürosuna bağlı avukat da Toroslar Belediyesi’ne bugün öğleden sonra yanında icra memuruyla beraber icra işlemi yapmak üzere gitti.

Burada icrayı engellemek isteyen belediye personeli avukatın önce işlem yapmasını engelledi. Ardından tartışma büyünce yaklaşık 40 kişilik grup Yeşilboğaz avukatlık bürosu avukatını darp etti.

Emniyet güçlerinin araya girmesiyle kurtulan avukatın saldırganlardan şikayetçi olduğu bildirildi. Darp raporu almak için hastaneye giden avukatın daha sonra Emniyet’e geçerek şikayetçi olduğu sızan bilgiler arasında…

DETAYLAR GELECEK…

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle