Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… MHP’Lİ TOPKARA’DAN SEÇER’İN OYUNUNA YANIT: “NİSAN’DA GÖRÜŞÜRÜZ!”

admin | 09 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Vahap Seçer’in oyununa gelerek, daha çok indirim istedikleri Genel Kurul’da indirimi reddeden pozisyonuna düşen Cumhu ittifakı Meclis üyelerinden Mehmet Topkara, sansasyonelhaber.net’in paylaşımının altına Büyükşehir Meclis oturumu sürerken açıklama yaptı.

MESKİ Mart Ayı Olağanüstü Genel Kurulu’nda görüşülen su aboneliklerinde katkı paylarındaki indirim maddesi, CHP’li Vahap Seçer’in “oyunuyla” indirim yapılmadan reddettirilmişti.

CHP’li Seçer’in uygulattığı fahiş yüzde 2’lik tavan uygulaması için yüzde 50 indirim önerisi Cumhur ittifakınca daha fazla indirim yapılması için reddedilmişti. Olağan üstü gündem maddesinin reddedilmesi durumunda yönetmeliğe göre yeni bir önergenin görüşülemeyeceği maddesi olduğu gerekçesiyle, oturum Seçer tarafından kapattırılmıştı.

CHP’li Meclis üyelerinin Cumhur ittifakı meclis üyelerine dönerek, “Biz indirim istedik, siz kabul etmediniz” sözleri de Seçer tarafından ortaya konan oyunun da açığa çıkmasına neden olmuştu.

Genel Kurulun ardından Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan oturumuna geçildiği sırada, Sansasyonel Haber’in Mersin kamuoyuna duyurduğu oyuna ilk tepki Meclis toplantısı sürerken MHP’li Mehmet Topkara’dan geldi.

MHP’li Topkara Meclis oturumu sürerken sansasyonelhaber.net’in paylaşımın altına yorum yazdı. Topkara, “Vatandaş İçin daha fazla indirim talep ettik. Başkan ısrarcı oldu. Bizim önergemizi illegal olarak oylatmadı. Nisan da gereken indirimi yapılacaktır. Ayrıca tek gündem maddesi getirdi. Su indirimi ve kotalarında vatandaş lehine değişimini indirimini getirmedi. Ama nisan genel kurulunda indirim yapılacak. Vatandaş rahat olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle