Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… İŞKUR, İMAR A.Ş. LİSTESİNİ KABUL ETMEDİ, KÜLTÜR A.Ş. LİSTESİ TEFTİŞ KURULUNDAN HENÜZ ÇIKMADI!

admin | 04 Şubat 2021 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bu hafta başında 537 kişiden oluşan kısa çalışma ödeneği başvurusunun Teftiş Kurulu değerlendirmesinin henüz tamamlanmadığı öğrenilirken, bu hafta içi verdiği şok 2. Listeyi ise değerlendirmeye almadan reddettiği bildirildi.

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetimi bu hafta sonu oluşturduğu 537 kişilik Kültür A.Ş çalışanlarından oluşan listeyi İŞKUR’a vererek, kısa çalışma ödeneğinden faydalanmak istediğini bildirmişti.

Taş Bina kulislerinde bu listeye ek yaklaşık 700 kişilik bir listenin daha hazırlandığı iddia edilmiş, bu da çalışanlar üzerinde büyük gerilime yol açmıştı.

TEFTİŞ KURULU ÖÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞINDA SONUCU ÇALIŞANLARA BİLDİRECEK

Büyükşehir’in İŞKUR’a verdiği 537 kişilik listenin İŞKUR tarafından değerlendirmeye alınmak üzere Teftiş Kuruluna gönderdiği açıklanmıştı. Teftiş Kurulu’nun bu liste üzerinden değerlendirmesini tamamlamadığını, en geç önümüzdeki Salı günü sonucun çalışanlara bildirileceği İŞKUR tarafından duyuruldu.

İŞKUR, İMAR A.Ş LİSTESİNİ DEĞERLENDİRMEYE BİLE ALMADI

CHP’li Büyükşehir yönetiminin kısa çalışma ödeneğine sevk ettiği 537 işçinin kurumla bağını kopartma hamlesi Mersin’de büyük gerilim yaratırken, yeni bir şok gelişme yaşandı. Bu kez de İmar A.Ş için oluşturulan liste İŞKUR’a kısa çalışma ödeneği için gönderildi.

İŞKUR gelen listeyi bu kez değerlendirmeye almadı ve olduğu gibi Büyükşehir’e iade etti.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… İŞKUR, İMAR A.Ş. LİSTESİNİ KABUL ETMEDİ, KÜLTÜR A.Ş. LİSTESİ TEFTİŞ KURULUNDAN HENÜZ ÇIKMADI! için 1 yorum

  1. Faysal dedi ki:

    Sayın Kılıçtaroğlunun 2019 seçiminden önce sözü vardı ? Kimsenin ekmeğiyle işiyle oynamayacağız başkanlara talimat verdim demişti ?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle