Hoşgeldiniz  

FLAŞ…FLAŞ…FLAŞ… BURHANETTİN KOCAMAZ YSK KARARI SONRASI İLK AÇIKLAMASINI YAPTI

admin | 28 Şubat 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

YSK kararıyla Mart yerel seçimlerinde aday olmasının önü kesilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan kararın ardından ilk değerlendirme sosyal medya hesabı üzerinden geldi.

Akla hayale gelmeyecek bir kumpasla Mart yerel seçimlerine girmesinin önü YSK kararıyla kesilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan ilk açıklama geldi. Kocamaz 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yol haritası hakkında da ilk ipuçlarını verdi.

Burhanettin Kocamaz, “Elbette bu suikastı ta başında kurgulayıp uygulayanlarla da bağımsız mahkemelerde hesaplaşmamız olacaktır. Bu ihanetin peşini kesinlikle bırakmayacağız. Ancak zaman dar. Önümüze bakacak, mücadeleden vazgeçmeyecek meydanı bize bu oyunları oynayanlara bırakmayacağız! Bütün yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederken herkesi metin olmaya, yeise kapılmamaya, dik durmaya, herhangi bir oyuna gelmemeye, verilecek karara ve çıkacak adayımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. İstiyoruz ki üzerimize oynanan oyunlar sizlerin desteğiyle bozulsun. Kazanan Mersin olsun. Kazanan Demokrasi olsun. Kazanan hak hukuk ve adalet olsun” diyerek bir aday etrafında birleşeceğinin sinyalini verdi.

İŞTE KOCAMAZ’IN İLK AÇIKLAMASI

Sevgili Hemşerilerim; Herkese Hayırlı Akşamlar.

Bugün YSK’nın açıkladığı karardan sonra sözün bittiği noktadayız! Söylenecek söz çok! Ancak söylediklerimizi dikkate alacak, anlayacak muhatap yok! Adalet yok! Hukuk rafa kalkmış! Kararlar peşin hükümlü ve siyasi! Siyaset hukukun önüne geçmiş Yirmi sahifelik itirazı seçim kurullarının en üst birimi YSK belki de okumadan on dakikada sonuçlandırarak reddedebiliyor!

Bu kararla Burhanettin Kocamazın seçilme hakkı, tüm Mersin halkının seçme hakkı elinden alınıyor, bu kararı alanların umurunda bile değil! Bunun adına da insanlara cambaza bak dercesine demokrasi deniyor. Sevsinler böyle demokrasiyi.

Yazık! Hem de çok yazık!

Bu seçime Mersin’de gölge düşürülmüştür. Mersin’de yaşananlar Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Bu karar onlarca yıl unutulmayacak, yaşanan bir yüz karası olarak demokrasiye yapılmış bir darbe olarak dile getirilecektir.

Elbette bu suikastı ta başında kurgulayıp uygulayanlarla da bağımsız mahkemelerde hesaplaşmamız olacaktır. Bu ihanetin peşini kesinlikle bırakmayacağız.

Ancak zaman dar. Önümüze bakacak, mücadeleden vazgeçmeyecek meydanı bize bu oyunları oynayanlara bırakmayacağız!

Benim adaylığımın engellenmesi dünyanın sonu değildir. Demokrasi Mersin’de yara alsa da, Mersin’liler yiğidi düştüğü yerden kaldıracak kadar erdemlidir, azimlidir, kararlıdır!

Elbette Mersin’e hilesiz hurdasız entrikasız bir şekilde, demokratik kurallar çerçevesinde seçilip hizmet edebilecek bir memleket sevdalısı çıkacaktır. Mersin halkı vefalıdır. Mersin halkı kendisine hizmet edenleri asla unutmaz ve satmaz!

Seçilen arkadaşımız başlattığımız vizyoner hizmet hamlelerimizi mutlaka tamamlayacak, Mersin hak ettiği yere gelecektir.

Bütün yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederken herkesi metin olmaya, yeise kapılmamaya, dik durmaya, herhangi bir oyuna gelmemeye, verilecek karara ve çıkacak adayımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. İstiyoruz ki üzerimize oynanan oyunlar sizlerin desteğiyle bozulsun. Kazanan Mersin olsun. Kazanan Demokrasi olsun. Kazanan hak hukuk ve adalet olsun.

Biliyorum eylül ayından bu yana sabrınızı çok fazla zorladık ama yapacak bir şey yok. Kumpaslarla, entrikalarla, zorlama kararlarla bizlere bu zulmü yaşatanlar utansın!

Bugüne kadar ki emek ve desteklerinizi unutmamız mümkün değildir. İnşallah 31 Mart akşamı alınacak başarılı sonuç hepimizin yorgunluğunu dindirecektir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah hepimizi korusun.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle