Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… SEÇER’LE AYRI DÜŞEN TARHAN, SEÇER DESTEKLİ İL YÖNETİMİNE DÜMEN KIRDI

admin | 05 Mart 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li ilçe belediye başkanlarının bir süredir Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Seçer’in desteklediği il yönetimiyle aralarında mesafe olduğu konuşuluyordu. Adı bu iddia arasında geçen CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, il yönetimini ziyaret ederek, belediye projeleri hakkında bilgi verdi. CHP’ye yakın kaynaklar Tarhan’ın bu ziyaretini Seçer ve il yönetimine mesaj olarak yorumladı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP, Büyükşehir ve Mezitli, Yenişehir ile Tarsus ilçe belediyelerini kazanmıştı. Geçtiğimiz yıldan bu yana da CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile ilçe belediye başkanlarının sık sık görüş ayrılıklarına düştüğü konuşuluyordu. Hatta Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in önümüzdeki yerel seçimlerde Büyükşehir adaylığı için kulislere başladığı öne sürülürken, Mezitli ve Tarsus belediye Başkanlarının da Özyiğit’e destek verdiği iddiası CHP kulislerinde yüksek sesle dillendiriliyordu.

TARHAN-BOZDOĞAN-ÖZYİĞİT BİR ARADA ÇOK FAZLA GÖRÜNTÜ VERMEYE BAŞLADI

CHP’li Seçer’in son kongrede açıktan desteklediği İl Başkanı Adil Aktay da Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan kamuoyu önünde yaşadığı atışmalarla gündeme gelmişti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da bu atışmaların üstüne Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile sık sık bir araya gelmiş, bu birlikteliklerinde fotoğraf vermekten bile çekinmemişti.

Hatta Tarhan ve Bozdoğan’ın birlikte turlamaları Adil Aktay’a sorumuş, Aktay da “Olabilir, planlı görüşmeler olduğunu zannetmiyorum” şeklinde desteklemez tarzda cevap vermesi kafaları karıştırdı.

TARHAN’DAN İL YÖNETİMİNE ANİ DÖNÜŞ

Aynı Neşet Tarhan bu gelişmeler yaşanırken flaş bir hamleyle CHP Mersin İl Yönetim kurulunu ziyaret ederek, projelerini anlattı. Burada konuşan Tarhan, bu ziyaretini toplumun diğer paydaşlarıyla da gerçekleştirdiğini ifade etse de CHP’ye yakın kaynaklar, Tarhan’ın Seçer destekli yönetimle arayı toparlamak istediğini iddia etti.

AKTAY: “BEŞ PARMAĞIN BEŞİ DE BİR DEĞİL!”

Bu ziyarette konuşan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın da sürekli olarak “birlik-beraberlik” vurgusu yapması, gruplaşmaya gittiği öne sürülen belediye başkanlarına mesaj gönderdiği şeklinde yorumlandı. Aktay’ın, “Biz bir aileyiz. Bunun pekişmesini sağlamak için hepimiz elimizden geleni yerine getirmeliyiz. Bir olarak aile olarak hareket etmek zorundayız. Başka türlü başarı gelmez. Elbette her insanın farklı davranış biçimi, eksiği, fazlası olabilir. Tek tip insan yaratmak mümkün değil. Aynı ailede bile kardeşler arasında, eşler arasında farklı düşünceler olabilir. Beş parmağın beşi de bir değil. Ayrı düştüğümüz konuları öne çıkararak, anlaşamadığımız konuları daha geri planda tutarsak başarı gelir. Önemli olan budur. Bu duyarlı yaklaşımı göstererek ziyaretimize gelen, bize projelerini anlatan Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkür ederim” ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle