Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN LOGOSUNUN ALTINDAN ADANA BELEDİYE BAŞKANI ÇIKTI!

admin | 26 Kasım 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetiminin kimseye haber vermeden, sessiz sedasız logo değişimiyle ilgili ortaya atılan iddia dudak uçuklattı.

CHP’li Vahap Seçer’li yönetimin kimsenin fikrini almadan değiştirdiği Büyükşehir logosu, kamuoyunda gündem oluşturmayı sürdürüyor. Mersin kamuoyunun büyük tepki gösterdiği logoyla ilgili sadece “değişim” diyerek savunan CHP’li Seçer’in logo maliyetiyle ilgili de herhangi bir açıklama yapmaması kafaları iyice karıştırmıştı.

Logo ile ilgili flaş bir iddia da Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’ndan geldi. Ramoğlu, “Mersin’de neler oluyor?” başlıklı yazısında logoyla ilgili flaş iddiaları peş peşe patlattı. Ramoğlu’nun, logo değişiminde elde edilecek en büyük kazancın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın reklamcı oğlu Mert Karalar’a gideceğini söylemesi kent gündeminde bomba etkisi yarattı.

RAMOĞLU: “ADAMLARDA YILLARIN AÇLIĞI VAR DOYMAZLAR!”

Ersin Ramoğlu, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin logosu değiştirildi. Yüz yıllık logo niye değişti? Bunda mutlaka bir iş var! Logo yüzünden her şey değişecek! Otobüsler, billboardlar basılı evraklar, belediyeye ait yüzlerce tabela ve bina… Işıklısı, ışıksızı hepsi… Milyonlar gidecek! Kimi zengin edecekler yine? Bu kişi sakın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın reklamcı oğlu Mert Karalar olmasın… Başkan Karalar, belediyeye ait yüzlerce aracın yakıtını ‘taşıt tanıma’ ile değil, istismara müsait ‘depo’dan veriyor, neden? Şehrin dört bir yanını metre metre afişlerle donatıyor…Neden?! Adamlarda yılların açlığı var… Doymazlar!” iddiasında bulundu.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle