Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… KAHRAMANLI VE ÇALIŞKAN YİNE BAŞKANLIK İSTİYOR

admin | 02 Şubat 2017 | Genel, Son Dakika, Spor, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kulüp Başkanı Ali Tekin’in istifasının ardından Mersin İdmanyurdu’nun başına yeniden geçmek için eski başkanlar Hüseyin Çalışkan ve Ali Kahramanlı’nın kulislere başladığı ve bu bağlamda Vali Çakacak ile Belediye Başkanı Kocamaz’dan destek alabilmek için harekete geçtikleri iddia edildi.

kahramanlıçalışkanmarkaj

Yoğun eleştirilerin hedefi olan Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin’in 18 Şubat’taki Olağanüstü Genel Kurul öncesinde istifa etmesinin ardından kulüp başkanlığı için çalışmaların hızlandığı öne sürüldü. Hatta eski başkanlar Ali Kahramanlı ve Hüseyin Çalışkan’ın ciddi zemin yokladıkları, bu bağlamda Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’dan destek almak için kulislere başladığı iddia edildi.

 

Geçmiş dönemlerde Mersin İdmanyurdu’nu yük olarak gören ve bugünkü mali çöküşün mimarları olarak görülen Çalışkan ve Kahramanlı’nın kulüp başkanlığına yeniden talip olmak istemeleri taraftarın da tepkisini çekti. Çalışkan ve Kahramanlı’nın başkan olmasını istemeyen bir grup taraftar, “Şimdi yine piyasaya çıkmışlar. Hangi yüzle merak ediyoruz. Ali Tekin skandalı Çalışkan ve Kahramanlı yüzünden başımıza gelmedi mi? İkisi de takımı tükettiler sonra kaçtılar. Ortalık Ali Tekin’e kaldı. Şimdi ne hakla yine başkanlığı istiyorlar. Vali Bey’e ve Kocamaz’a açık çağrımızdır. Artık yeter. Bunlara dur desinler, başkan yaptırtmasınlar” görüşünde bulundular.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle