Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA DAVUTOĞLU CEPHESİNDEN… TÜM İLLER TAMAM

admin | 01 Ekim 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK Parti’den istifa etmesinin ardından yeni parti kurmak için çalışmalarını sürdüren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu parti kurma çalışmalarında sona geldiği ve tüm illerdeki çekirdek kadroları oluşturduğu öne sürüldü.

AK Parti’den istifa ettikten sonra Davutoğlu, ilk saha konuşmasını Manisa’da yapacak. Davutoğlu, 18 Ekim’de Manisa’da olacak. Davutoğlu’nun Manisa’da “tarihi bir konuşma” yapacağı ve süreçle ilgili açıklama yapabileceği ifade edildi.

“SON AŞAMADAYIZ”

Davutoğlu’na yakın kaynak parti çalışmalarına ilişkin, “Son aşamadayız. Şekillenme devam ediyor. Biz çıkışımızı yapacağız en kısa zamanda. Program, Tüzük bitme aşamasında” dedi.

GELİŞMİŞ ÜLKELERİN TÜZÜKLERİ İNCELENİYOR

Davutoğlu’na yakın kaynak, “Tüzük yalnız Türkiye değil, gelişmiş ülkelerin partilerin tüzükleri dahi inceleniyor. İyi bir ekip yoğun bir şekilde çalışıyor” ifadesini kullandı.

DAVUTOĞLU İKİ AYRI OFİSTE ÇALIŞMALARINI YÜRÜTÜYOR

Davutoğlu çalışmalarını iki ayrı ofiste yürütüyor. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri Ankara’da Beysukent’teki ofiste; Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı günleri de İstanbul’da Levent’teki ofisinde çalışıyor.

Hem Ankara hem İstanbul’daki ofislerin çok yoğun bir şekilde ziyaretçi akınına uğradığı belirtildi.

“TÜM İLLERDE ÇEKİRDEK KADROLAR OLUŞTURULUYOR”

Partinin kuruluş takvimine ilişkin de, “Kısa zamanda sonuçlanır” ifadesini kullanan Davutoğlu’na yakın kaynak, “Biz tabanda da teşkilatlandık. Tüm illerde çekirdek kadrolar oluşturuluyor. İnce eleyip sık dokunarak bu kadrolar oluşturuluyor. Güçlü bir teşkilatlanma çalışması var” ifadesini kullandı.

10 GÜN ÖNCE MERSİN RAPORU HAZIRLANMIŞTI

Bu kapsamda Ahmet Davutoğlu’nun ekibi yaklaşık 10 gün önce Mersin’e gelmiş il merkezi ve belli büyük ilçelerde bazı isimlerle görüştükten sonra raporları tamamlamıştı. Bu raporların ışığında Mersin teşkilatlanmasının oluşturulacağı iddia edildi.

TEŞKİLATTA YER ALACAKLARDA ARANAN KRİTERLER

Davutoğlu’na yakın kaynak teşkilatları oluştururken dikkat ettikleri kriterleri de şöyle anlattı:

“Şimdiye kadar şaibeye bulaşmamış, dürüst, istikameti düzgün, geçmişte siyasette yapmış da olabilir, yapmamış da olabilir, çevresinde sevilen, sayılan, saygınlığı olan, ismi herhangi bir yerde şaibeye bulaşmamış, istikameti düzgün insanlarla yürümeye çalışıyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle