Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… CHP’Lİ SEÇER MECLİS’İ KASITLI GERDİ!

admin | 10 Temmuz 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Meclis oturumunda ortamı geren CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in antidemokratik tutumu Mersin’de tepki çekmeyi sürdürüyor.

CHP’li Vahap Seçer’in Temmuz Ayı olağan meclis oturumundaki Cumhur ittifakı meclis üyeleri ve özellikle belediye başkanlarına karşı olan tutuma Mersin’de tepki çekmeyi sürdürüyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın konuşmasını engelleyen ve salondan dışarı çıkarmak için uğraşan Seçer, sosyal medyada günün konusu oldu.

SEÇER KASITLI MI GERDİ?

116 Gündem maddesini 1 güne sıkıştırarak gündeme alan CHP’li Vahap Seçer’in borçlanma talebinin görüşüleceği maddeyi de 85. Sıraya koymasının altında da Cumhur ittifakını yıldırma politikasının yattığı iddia edildi.

İlk oturumun ardından verilen aradan sonra Cumhur ittifakının yoklama talebini de reddeden CHP’li Seçer’in, özellikle uzak ilçelerdeki Cumhur ittifakı meclis üyelerinin ilçelerine dönecekleri hesabını yaptığı, daha önce suya zam yaptığı MESKi Genel Kurulunda olduğu gibi Cumhur katılımının düşük olacağı üzerinden plan yaptığı iddiası bomba etkisi yarattı. Seçer’in hesabı tutmadığı için gerildiği ve ortamı da gerdiği öne sürüldü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ İDDİA… CHP’Lİ SEÇER MECLİS’İ KASITLI GERDİ! için 1 yorum

  1. Hasan hameş dedi ki:

    Adımı niye kapatıyonuz,hayırdır bunlardan korkumuzmu var

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle