Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… CHP MERSİN’DE “DEMOKRASİ ASKIYA MI ALINIYOR?”

admin | 05 Şubat 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP Mersin il Örgütü için adeta bir kabusa dönen 36. Olağan Kurultay’da yaşananlar bir bir ortaya dökülüyor. Şimdi Mersinli CHP’liler Aktay’ın delegelere söylediği iddia edilen sözün şokunu yaşıyor.

CHP Mersin İl Örgütü PM sonuçlarının ilçe seçim kurulunca resmileştirilmesini bekliyor. Mersin İl Başkanı Adil Aktay’ın son dakika manevrasıyla İl Başkan Yardımcısı Fatma Güner’i Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesine yazdırmasının şokunu atltamayan Mersinli kurultay delegeleri söylediği iddia edilen söz Mersin’i karıştırdı.

 

PM adaylarının haftalar öncesinden çalışmasına başlamasının ardından CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ve İl Başkanı Adil Aktay, Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar’ı PM için destekleme kararı almışlardı. CHP’li Sağlar ve ekibi Bünyamin Uçar için PM seçiminin yapılacağı gün oy isterken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesi ortaya çıktığında büyük bir şok yaşandı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun listesine İl Başkan Yardımcısı Fatma Güner’in il Başkanı Adil Aktay tarafından yazdırıldığı ortaya çıktı.

 

Duruma tepki gösteren kurultay delegelerinden bazılarına İl Başkanı Aktay, “Mersin ve CHP, bana ve benim kararlarıma alışacak. Ben buyum” dediği iddiası Mersin’e bomba gibi düştü.

 

Bu söze bazı delegelerin büyük tepki gösterdiği iddia edildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle