Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… BAŞARIR’A İLGEZDİ KIYAĞI

admin | 22 Mayıs 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Mersin aday listesinde kendisine 3. Sırada yer bulan Ali Mahir Başarır’ın, çok yakın aile dostu Rezidans Kraliçesi Gamze Akkuş İlgezdi’nin “desteğiyle” listede yer aldığı iddia edildi.

TBMM’de sık sık sol yumruğunu havaya kaldırarak “ezilenlerin yanındayız” mesajı veren CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP’den İstanbul 1. bölge 2. sıradan yeniden aday gösterildi. Adı rezidans skandallarına karışan İlgezdi’nin 3’ü rezidans olmak üzere 16 lüks dairesinin bulunduğu ortaya çıkmıştı.

 

Bağdat Caddesi’nde Four Winds Residence’ta 5 milyon dolar değerinde 3 lüks dairesi bulunan İlgezdi’nin ailesi de Buz Residence’ta oturuyor.

 

BATTAL İLGEZDİ’NİN DE YOLSUZLUKLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

 

Gamze İlgezdi’nin eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin 5 yıllık görevinde ise yolsuzluklar yaptığı ortaya çıkmıştı. Göreve geldiği anda ilk icraat olarak belediye binasının kira bedelinde sebepsiz artış ile yolsuzluk yaptığı tespit edilmişti. Bu durumun peşi sıra birçok ihalede belediye başkanı olarak yolsuzluklara karışan ve makam odasının mobilyaları için bir servet ödeten İlgezdi bu suçlamalardan sahte müfettiş raporlarıyla kurtulmaya çalışmıştı.

 

BAŞARIR’A İLGEZDİ TORPİLİ!

 

2019’da gerçekleştirecek yerel seçimlerde CHP’den Tarsus Belediye Başkan adayı olmak için kolları sıvayan Ali Mahir Başarır da CHP’nin son kurultayının ardından MYK’ya seçilerek Genel Başkan Yardımcısı olan Gamze Akkuş İlgezdi’nin yönlendirmesiyle Milletvekili adayı oldu. İlgezdi ve Başarır İstanbul’dan çok yakın aile dostları.

 

Sık sık İlgezdi’lerle bir araya gelen Başarır, bu yakın dostluğunun karşılığını MYK ve PM’de çıkan Milletvekili aday listesinde kendisine Mersin’de 3. Sırada yer bularak aldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle