Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… ATSIZ, RÜŞTÜNÜ İSPAT ETMEK İÇİN HAMİT TUNA’YI YİYOR!..

admin | 28 Mayıs 2019 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Toroslar’da 15 yıl belediye başkanlığı yapan, partisi tarafında Mersin Büyükşehir adayı olarak gösterilen ve seçimleri kaybeden Hamit Tuna’ya şimdi de yeni seçilen MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz darbesi geldi. Tuna döneminde etkin olarak çalışan şube müdürleri tek tek değiştirilmeye başlandı.

Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP tarafından Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Hamit Tuna, AK Parti’nin desteğine rağmen seçimi kazanamamıştı. 15 yıl belediye başkanlığını yürüttüğü Toroslar Belediyesi’ni ise yine kendisinin istediği aday olan Atsız Afşin Yılmaz kazanmıştı.

Seçimlerin ardından geçen yaklaşık 2 aylık süreçte Atsız Afşin Yılmaz, Hamit Tuna’nın yakın çalışma ekibi olan şube müdürlerini değiştirmesi ve Tuna döneminin şube müdürlerinin askıda ya da pasif görevde olması MHP kanadında şok yarattı.

MHP’ye yakın kaynaklar Hamit Tuna’nın belediye içinde gerçekleşen “Atsız operasyonundan” habersiz olduğunu ve şimdilik durumu sessizce izlediğini öne sürdü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle