Hoşgeldiniz  

FLAŞ İDDİA… AŞUT ÖN GÖRÜŞMELERİ TAMAMLADI, DETAYLAR İÇİN SUYUN ALTINA GİRDİ!

admin | 16 Ağustos 2017 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MTSO Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıkladıktan sonra komitelerle yoğun bir şekilde görüşerek, yeni yönetim için kulis yaptığı öne sürülen Şerafettin Aşut’un görüşmelerini tamamladığı, şimdi de yönetiminde kendisine yakın isimlerle “el altından” çalışmaları sürdürdüğü iddia edildi.  

MTSO Başkanı Aşut’un, bu yılsonunda yapılacak seçimlerde aday olmayacağını açıklamasının üzerinden yaklaşık 1 ay geçti. Aşut, aday olmayacağı konusundaki kararlılığını göstermek için aldığı kararı ailesine, şirket yöneticilerine, yol arkadaşlarına ve dostlarına danışarak aldığını açıklamış, kendisinden sonra gelecek başkanın sahip olması gereken nitelikleri de sıralamıştı.

 

Basın toplantısına katılanlar ve kamuoyu ile vedalaşıp, helalleşen Aşut, takip eden günlerde çıktığı televizyon programlarında bundan sonraki hayatını Mersin dışında, hatta başka bir ülkede sürdüreceği mesajlarını da vermeyi ihmal etmemişti.

 

İş dünyasından da bu açıklamasının üzerine beklediği tepkiyi alamayan Aşut’un, MTSO seçimleri için kulis çalışmalarını son gaz sürdürmeye de devam ettiği iddia edilmişti. Öyle ki, normal üyeler seçim listelerine ulaşamazken, Aşut’a yakın meclis ve komite üyeleri ellerinde seçim listeleri ile çalışmalar yaptığı ve muhaliflerin yoğun olduğu gruplarda yakın markajla adam kazanmaya çalışıldığı bile öne sürülmüştü.

 

SOSYAL MEDYADA KENDİSİNİ TÜRBEYE ÇEVİRMİŞTİ

 

Geçtiğimiz haftaya kadar Şerafettin Aşut, bu hafta başına kadar her gün meslek komitelerinin üyeleri ile bir araya gelmiş, Mersin kamuoyunun tanıdığı simaları misafir etmiş, tüm bunları da sosyal medya üzerinden paylaşmasıyla dikkat çekmişti.

 

MTSO Kulisleri Aşut’un sosyal medya üzerinden görüşme trafiğini kamuoyuyla paylaşmasını da “taktik” olarak yorumladı. 20 Temmuz öncesine kadar yıpranan ve eleştiri oklarına hedef hale gelen, kendi meclisinden istediği kararları çıkaramayan, kamuoyu nezdinde itibar kaybeden Aşut’un yaptığı bu hamleyle tüm bu olumsuz görüntünün üzerini kapamaya yönelik algı yaratmaya çalışıldığı öne sürüldü.

 

Kendisinin projelerine karşı çıkan meclis üyeleri üzerinde, “sizin yüzünüzden aday olmayacağım” diyerek psikolojik baskı kurduğunu ileri süren MTSO’ya yakın kaynaklar, MTSO meclisindeki varlıklarını Aşut’a borçlu olduklarına inandırılan bazı iyi niyetli meclis üyelerinin de, Aşut olmadan tekrar seçilemeyecekleri hissinin başarıyla verildiği konusunda hemfikir.

 

Aşut’un, bir anda mağdur ve müşteki konumuna geldiğini savunan kaynaklar, “Eleştiriler bıçak gibi kesildi. Kaynamaya başlayan meclis süt liman oldu. Aşut yeniden dizginleri ele aldı” yorumlarını arttırdılar.

 

1 HAFTADIR SUYUN ALTINA İNDİ!

 

Son 1 haftadır görüşme trafiğini sosyal medya üzerinden paylaşmayan Aşut’un, şimdilerde kesin görüşmelerini “suyun altında sürdürdüğü” iddia ediliyor. “Aday olmayacaksan bu yoğun görüşmeler niye” eleştirilerinin artması ve “Komite listelerini kendi belirliyor” iddialarının artması üzerine kamuoyuyla görüşmelerini paylaşmayan Aşut’un, yeniden aday olmak için her türlü kapıyı zorladığı da öne sürülüyor.

Çan escort

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle