Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… SABRİ TEKLİ MTSO BAŞKAN ADAYLIĞINA SİNYAL ÇAKTI

admin | 22 Ağustos 2017 | Dünya, Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli,  Ekim ayında gerçekleştirilecek MTSO seçimlerinde başkanlığa adaylığı konusunda önemli açıklamalar yaptı. Tekli, “Şu an meclis üyeliğine adayım. Önce meclis seçilir, ondan sonra listeni yapar seçime girersin ve başkanlığı alırsın” diyerek başkanlık için yeşil ışık yaktı.

MTOSB Başkanı Tekli, düzenlediği basın toplantısında,  MTSO başkanlığına adaylığı konusunda önemli açıklamalar yaptı. Tekli, MTSO’nun Mersin için öncü ve çok değerli bir kurum olduğunu vurgulayarak, “Şu an ben meclis üyeliğine adayım. Ama başkanlık olayı şu an henüz çok erken. Önce sistem gereği meclis seçilir, ondan sonra listeni yaparsın, seçime girersin ve başkanlığı alırsın” diye konuştu.

 

MTSO’nun kent için önemi nedeniyle çok iyi yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Sabri Tekli, “Şu an 100’e yakın meclis üyesi olacak. Yeni dönemde nasıl bir yapı gelecek bilmiyorum. Değerlendireceğiz” açıklaması yaptı. MTOSB’yi başkanlığı döneminde çok yukarılara taşıma başarısı gösterdiklerini kaydeden Tekli, bu tecrübeyle MTSO’da da önemli işlere atacaklarına inandıklarını ifade etti.

 

“BAKAN ELVAN BİZE İSTEMEYİ ÖĞRETTİ”

 

Kalkınma Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’dan çok şey öğrendiklerini kaydeden Tekli, “Bize istemeyi öğretti. İstediğimiz şeyleri nasıl alacağımızı da öğretti. Artık Mersin’in öncü kurumları neyi, nasıl isteyeceğini biliyor. Mersin’in gelişimi için artık önü çok açık” dedi.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle