Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MHP’Yİ KÜRT DÜŞMANI GÖSTERMEK İSTEYENLERE KARŞI SAVCILAR GÖREVE ÇAĞRILDI

admin | 01 Haziran 2018 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran seçimleri yaklaştıkça Cumhur İttifakı temsilcisi MHP hakkında Kürt düşmanı algısı yaratılmaya çalışıldığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Celal Adan, “MHP’yi Kürt düşmanı göstermek için çabaya girişilmiştir. Bu dil, ayrılıkçı, ırkçı bir dildir. Savcılar mutlaka göreve talip olmalı, bunlar hakkında tahkikat açmalıdır” diyerek Savcıları göreve çağırdı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, İstanbul İl Başkanı Birol Gül ile MHP İstanbul 2’inci Bölge milletvekili adayları ile Şişli’de basın toplantısı düzenledi.

 

“TARİHİMİZE KARA BİR LEKE ŞEKLİNDE GEÇECEK BİR FİTNE GRUBU VARDIR”

 

Celal Adan, “İnanıyorum ki 24 Haziran bize yeni bir şahlanışın müjdesiyle gerçekleşecektir. İnanıyorum ki, bu seçimler milletimiz için yeniden dirilişin ışığıyla parlayacak ve bu memleketin ufkunda bir yıldız gibi yol gösterici olacaktır. Taraflardan birisi kader ortaklığı yapmış, milletin selameti devletin bekası için bir araya gelmiş Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti’den teşekkül eden Cumhur İttifakı’dır. Bir tarafta devlet var diğer tarafta el ele verip Demirtaş’ı çıkartmak isteyen, Kandil’deki teröristlere kazandıkları takdirde OHAL’i kaldıracaklarını söyleyerek selam yollayan sözde ismi ‘Millet’ olsa da zillet ve illet ortaklığı olarak tarihimize kara bir leke şeklinde geçecek bir fitne grubu vardır” dedi.

 

SAVCILAR HAREKETE GEÇMELİ

 

“Kandil’deki teröristler bir savaş ittifakı olarak gördükleri Cumhur’un birliğine saldırıyorlar ve bu ittifakın mimarı olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ni hedef seçiyorlar” diyen Celal Adan, “Bir başka çıkar, muhtemel çatı adaylarına dair kurdukları hayal yıkılınca ‘Milliyetçi Hareket Partisi’ne Kürt seçmen oy vermez’ diyerek alçak iftiralarda bulunmaktadır. Televizyonlarda zaman zaman PKK’nın sözcüleri kendilerini saklayarak ‘Milliyetçi Hareket Partisi’ne Kürt seçmen oy vermez’ ifadesi esasen suçtur. Aynı zamanda organize bir şekilde MHP’yi Kürt düşmanı göstermek için çabaya girişilmiştir. Bu dil, ayrılıkçı, ırkçı bir dildir. Savcılar mutlaka göreve talip olmalı, bunlar hakkında tahkikat açmalıdır” şeklinde konuştu.

 

MERSİN’DEKİ ALGI HABER DÂHİL, ÇIKAN TÜM HABERLER BAHÇELİ’NİN ÖNÜNE KONDU!

 

Son günlerde MHP’yi Kürt düşmanı göstermek için Türkiye genelinde adeta kampanya başlatılmış, ulusal basında sürekli MHP “Kürt karşıtı siyasi parti” olarak kamuoyuna sunulmaya çalışılmıştı. Son olarak 15 Mayıs’ta Mersin Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen kafe yıkımını Cumhuriyet Gazetesi, MHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin işletmecilerin “Kürt olduğu gerekçesiyle” yıkıldığı şeklinde algı haber yayınlamış, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ı “Irkçı gösterme” çabası içerisine girmişti. Gelen tepkiler üzerine haber “düzeltilerek” tekrar yayına konulmuştu. Bu ve buna benzer haberler MHP Genel Merkezi’nce arşivlenmiş ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin önüne konmuştu. Dosyayı inceleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli, kendisine ait twitter hesabından tepki göstermiş, “MHP’yi Kürt düşmanı göstermek, Kürt kökenli kardeşlerimi MHP’ye karşı kışkırtıp bozgunculuğa ve vurgunculuğa heves etmek tek kelimeyle şerefsizliktir. Aynı zamanda vatana, bayrağa, millet ve bin yıllık birikim ve kaynaşmaya çok ağır bir ihanettir” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle