Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MHP LİDERİ’NİN ÇAĞRISI MERSİN’DE KARŞILIK BULDU

admin | 22 Haziran 2018 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

24 Haziran seçimlerine 2 gün kala MHP Lideri Devlet Bahçeli, Habertürk televizyonun konuğu oldu. Bahçeli’nin açıklamalarında en dikkat çeken bölüm anket şirketleri ve ülkücü camiaya yaptığı çağrı oldu.

Kamuoyu araştırmalarının belli bir düzen ve kurallar içinde yapılması gerektiğine vurgu yapan MHP Lideri Bahçeli, “MHP’ye baraj sorunu diyen kamuoyu araştırmacılarına sesleniyorum bizim günahımız nedir, biz ülkeyi seviyoruz, milletimizle beraber olmayı destekliyoruz. Terörü destekleyenlerin barajı geçmesi için her türlü çabayı gösteriyorlar. Algı yaratmaya çalışıyorlar. Bir mekanizma var burada. Bir seçimde en son rakamların verileceği gün, MHP yüzde 8 var diyorlar. Nereden çıktı bu. Geçmişteki seçimlerde bazılarında yüzde 8’de kaldık, doğrudur. Ama kararsız oylarını istedikleri gibi dağıtıyorlar. Bir zamanlar arz ve talep ölçümü yapan, domatesin hangi fiyatla satılacağını planlayan insanlar, kalkmışlar Türkiye’nin en güçlü kamuoyu araştırmacısı olmuş. Belki de rica ediyorlar bizi öyle göster böyle göster diye” dedi.

 

“İHANET MECLİS’E GİRECEK VATANSEVERLER DIŞARDA KALACAK”

 

Ülkücü camiaya da seslenen Devlet Bahçeli, yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi içöerisinde TBMM’de MHP’nin çok güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini belirtti.

 

MHP Genel Devlet Bahçeli, “İhanet Meclis’e girecek, vatanseverler Meclis dışında kalacak. Bu ne demektir? Bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız, ihanetin Mecliste temsiline imkan tanıyan her türlü oyunun farkına vararak kendi davasını, MHP’nin varlığını kimseye ezdirmemeli, kimseye satmamalı. Onun için hepsine çağrıda bulunuyorum, bu seçimde yeni bir sürece giriyoruz, bu süreç Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. Burada güçlü bir MHP olarak Mecliste olmak istiyoruz. Birtakım çevrelerin ‘Barajı aşarlar, aşmazlar’ tartışmalarına artık yeter, MHP üzerinde böyle bir yorum yapmayın” diye konuştu.

 

KISA SÜREDE SOSYAL MEDYA HAREKETLENDİ

 

Bahçeli ülkücü camiaya bir de çağrıda bulundu. Bahçeli’nin, “Tüm ülküdaşlarımız bu geceden itibaren ‘Ben Oyumu MHP’ye vereceğim’ diye yazsınlar, açıklasınlar. Anket şirketlerine en güzel cevabı da vermiş oluruz” açıklamasının ardından sosyal medya hareketlendi.

 

Twitter ve facebook üzerinden “#benoyumuMHPyeverecegim” hashtagi açıldı. Mersin’den de çok sayıda ülkücü Devlet Bahçeli’nin çağrısına uyarak, paylaşım yapmaya başladı.

 

#benoyumuMHPyeverecegim hastagi kısa sürede trendtopic listesindeki yerini aldı.

 

 

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle