Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MERSİN’DEKİ DERNEKLERİ BÜYÜK DENETİM BEKLİYOR

admin | 09 Temmuz 2017 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’de faaliyet gösteren tüm derneklerin Eylül ayında büyük denetime gireceği ifade edildi. İçişleri ve Maliye Bakanlığı gelen ihbarlar üzerine Mersin’de faaliyet gösteren tüm dernekleri didik didk edeceği sızan bilgiler arasında.

Sansasyonelhaber.net / ÖZEL HABER – Mersin Valiliği’ne bağlı Dernekler Masası’nı Ankara’dan gelen şok haberin heyecanı sardı. Valiliğe yakın kaynaklar, Eylül ayında yapılacağı tahmin edilen ve kentte faaliyet gösteren tüm derneklerin faal, gayri faal ayrımı yapılmadan denetime gireceğini öne sürdüler.

 

İçişleri ve Maliye Bakanlığı’nın ortak denetim yapacağı öne sürülen denetimin Mersin’de derneklerle ilgili yapılan ihbarlar üzerine “geniş” tutulacağı kaydedildi. Denetmenlerin sadece Mersin merkez değil, ilçelerdeki dernekleri de inceleme altına alacağı ileri sürüldü.

 

Dernekler üzerinden vergi kaçırmanın arttığını iddia eden kaynaklar, derneklerin gelir gider hesaplarından, genel kurul şekil ve kararlarına varana kadar derin bir incelemeye tabi tutulacağını da öne sürdüler.

 

Haberin Kaynak Gösterilmeden Kullanılması Yasaktır!

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle