Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… HENÜZ GENEL SEKRETER ONAYI ALAMAYAN MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E ONAY VERİLİYOR!

admin | 12 Eylül 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşme fırsatı yakalayan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Genel Sekreter atamasıyla ilgili sıkıntı yaşadıklarını, İçişleri Bakanlığının onay sürecini uzatması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Toplantıda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da oluru hemen verebileceklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerin ardından ilk kez parti ayrımı gözetmeksizin 29 belediye başkanını Cumhurbaşkanlığı yerleşkesinde ağırladı. 3,5 saat süren toplantıda Erdoğan CHP’li Belediye Başkanlarını eleştirse de taraflar görüşmeden memnun ayrıldı.

Toplantıda belediye başkanlarına belli süreyle sınırlı söz hakkı verildi. Belediye başkanları sorun ve taleplerine ilgili bakanlar yanıt verirken, Erdoğan da not aldı.

GENEL SEKRETER ATAMASINA SOYLU’DAN ONAY

Toplantıda söz alan bazı belediye başkanları da kendi illerinde yaşadıkları sorunları aktararak, ilgili bakanlıklardan destek istediler.

Bu kapsamda Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in İçişleri Bakanlığı’nın “olur” vermemesi nedeniyle hala genel sekreterlerini atayamadıklarını anlattıkları öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bu talebe olumlu yanıt verdiği ifade edildi.

Bakanlığın olur vermesiyle de Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği için onay bekleyen Şehir Plancısı Ahmet Müfit Bayram’ın da “resmen” görevine başlaması bekleniyor.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle