Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… BÜYÜKŞEHİR KUMPAS MAĞDURLARI YARGI’YA GİDİYOR!

admin | 31 Mayıs 2018 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

2 Ağustos 2016’da Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen operasyonun kumpas olarak ortaya çıkmasının ardından Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.

2 Ağustos 2016’da Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen operasyonun ardından aralarında genel sekreter, başkan yardımcısı, özel kalem müdürü, meclis üyeleri, daire başkanlarının da bulunduğu 14 kişi gözaltına alınmış, ardından çıkarıldıkları Mahkeme’ce tutuklanmışlardı. Yaklaşık 19 ay süren davanın ardından beraat kararının çıkmasıyla Büyükşehir bürokratları ve Başkan Burhanettin Kocamaz’ın Savcılığa suç duyurusunda bulunacağı kaydedildi.

 

Davanın sonuçlanmasından sonra Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda basın toplantısı gerçekleştirerek, operasyonun kumpas detaylarını açıklayan Başkan Kocamaz, “Mahkeme kararı ve İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin incelemesi neticesinde, devlet kurumlarımıza sızmayı başarmış bu suç şebekesinin bazı unsurları deşifre olmuşlardır. Bu şer odağını bütün yönleriyle araştırmak ve tüm unsurlarıyla birlikte ortaya çıkarmak devletimizin görevidir. Bu arada tabii ki ben ve arkadaşlarım da Cumhuriyet Başsavcılığına gerekli dilekçeleri verecek ve bildiklerimizi anlatacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle