Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… BOZYAZI ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

admin | 20 Ağustos 2019 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimleri öncesinde “CHP-HDP Mersin’de ittifak yapacak” konulu isimsiz broşürleri Bozyazı’da dağıttırdıkları iddiasıyla gündeme gelen Bozyazı Ülkü Ocakları’nda Başkan Mehmet Tülü’nün görevinden alındığı bildirildi.

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağrı Ünel’in Bozyazı Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Tülü’yü görevden aldığı bildirildi. Karar bu akşam saatlerinde Tülü’ye iletildi.

Bozyazı Ülkü Ocakları Başkanı 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kent genelinde sokağa dağıtılan CHP ve HDP’nin Mersin’de ittifak yaptığına ilişkin isimsiz broşürleri dağıttırdığı gerekçesiyle Savcılığa şikayet edilmesiyle gündeme gelmişti.

Görevden alınmasının ardından açıklama yapan Mehmet Tülü, “Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanımızın takdirleriyle 2014’ten bu tarihe sürdürmüş olduğum Bozyazı Ülkü Ocakları başkanlığı görevim sona ermiştir. Bu kutsal emaneti ter temiz bırakmak, bayrağı yere düşürmeden teslim etmek en büyük onur nişanem. Ve; bizler bu davanın bir ömür Ülkü neferleri olmaya devam edeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle