Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… AK PARTİ TOROSLAR İLÇE BAŞKANLIĞINA BEKİR TOPÇU ATANDI

admin | 14 Şubat 2020 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Kongre sürecine giren AK Parti Mersin teşkilatlarında revizyon devam ediyor. Son olarak Toroslar İlçe Başkanlığı’na Bekir Topçu’nun atandığı bildirildi.

AK Parti Toroslar’da süren ilçe başkanı kim olacak tartışmaları bugün sonlandı. Mevcut Başkan Onur Ünlü’nün kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından 4 isim Ankara’ya çağrılmıştı. Ankara’ya çağrılan isimler arasında daha önce Yenişehir İlçe Başkanlığı yapan ve 31 Mart yerel seçimlerinde de Cumhur ittifakının Yenişehir Belediye Başkan Adayı olan Bekir Topçu da yer alıyordu. Topçu’nun da Toroslar İlçe Başkanı olarak atanacağına kesin gözüyle bakılıyordu.

1 ay önce gerçekleşen görüşmede Ankara’dan gelen şok haber Ak Parti Mersin kulislerinde bomba etkisi yaratmıştı. Toroslar ilçe başkanlığı için 4 isimle görüşen Teşkilat yöneticilerinin, 4 isme de teşekkür edip, Mersin’e yolcu ettiği haberi parti kulislerini sallamıştı.

AK Parti’ye yakın kaynaklar Toroslar için öne çıkan ve atanmasına kesin gözüyle bakılan Bekir Topçu’ya Toroslar teşkilatından büyük tepki geldiği ve “dışardan” bir isime AK Parti’nin Toroslar’da yönetilemeyeceği görüşünün Genel Merkez’de karşılık bulduğu öne sürülmüştü.

Bu tartışmalar 1 ay sürdü. AK Parti Genel Merkezi bir ay sonra Bekir Topçu’nun Toroslar’a atamasını gerçekleştirdi. Topçu’nun mazbatasını aldığı öğrenildi.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle